Afbeelding

Kerst op het Almere College

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Leerlingen van het Almere College op de locaties Marinus Postlaan, ISK en het VIA organiseren in de laatste week voor de kerstvakantie allerlei activiteiten voor een goed doel. Dit jaar is het goede doel de Stichting Voedselbank Kampen.

De locatie Marinus Postlaan organiseert op vrijdag 20 december de jaarlijkse kerstmarkt. Iedereen is welkom vanaf 09.30 uur tot 11.30 uur. De leerlingen van de Marinus Postlaan en het ISK zetten die morgen weer alles op alles om geld in te zamelen voor het goede doel. Van kerstornamenten tot spelletjes en van een lekkere hamburger tot cupcakes voor thuis. Ook aan mensen met bijzondere behoeften zoals glutenvrij, vegetarisch, suikervrij of notenvrij is gedacht. Dit jaar zullen de opbrengsten bestemd zijn voor de Stichting Voedselbank Kampen.

Naast financiële steun hopen de leerlingen ook een voedseldonatie te kunnen aanbieden aan de voedselbank. Alle donaties van goed houdbaar en niet breekbaar verpakte levensmiddelen voor mens en dier kunt u meenemen en inleveren in het Atrium van de school aan de Marinus Postlaan.

Ook op Het VIA zijn leerlingen van het Almere College druk bezig om voor de Stichting Voedselbank Kampen zo veel mogelijk levensmiddelen in te zamelen.

We weten allemaal hoe leuk het is om kerstkaarten te versturen en vooral ook te ontvangen. Bij veel eenzame ouderen blijft de brievenbus echter leeg rond de kerstdagen. Een kaartje in de brievenbus van een vriendelijke onbekende betekent veel voor hen. Daarom brengen deze week de leerlingen van de Marinus Postlaan en Het VIA hun eigen gemaakte kerstkaarten naar de bewoners van diverse verzorgingstehuizen. Door deze mensen een kaartje te sturen voelen zij zich een beetje minder alleen.

Ook bij regen houdt je het droog bij Sail Kampen 2024.
Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 21 uur geleden
Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 23 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 28 mrt, 09:00