Afbeelding
Tennekes

Marco Roelofsen gaat door bij Go-Ahead Kampen (update)

Sport

KAMPEN - Marco Roelofsen is ook volgend seizoen hoofdtrainer bij Go-Ahead Kampen. Hij heeft zijn contract met één jaar verlengd.

Roelofsen is bezig aan zijn tweede seizoen in Kampen. De club wil graag naar de hoofdklasse, maar momenteel staat Go-Ahead onder de rode streep. Roelofsen kreeg dit seizoen te maken met een waslijst aan blessures. Go-Ahead laat weten dat het bestuur, de technische commissie en de Roelofsen vertrouwen hebben in een betere tweede seizoenshelft.

Roelofsen onderstreept dit. " Het moet toch een keer onze kant opvallen", aldus Roelofsen, die het woord hoofdklasse niet in de mond wil nemen. "Onze eerste doelstelling is om uit de onderste regionen te komen. En het wordt ook steeds lastiger om in de hoofdklasse te komen. Dit seizoen zitten er weer gedegradeerde hoofdklassers in onze competitie. De concurrentie is groot. En als je zoveel blessureleed hebt als wij hebben gehad, dan wordt het gat steeds groter. Ik wil niets benoemen. Mijn doelstelling is om wedstrijden te winnen.

Volgens Roelofsen moet er met het oog op het komende seizoen wel wat gebeuren. Hij heeft voor een jaar bijbetekend en heeft het goed naar de zin bij Go-Ahead. "Het is een fijne club. Dat is me veel waard", aldus Roelofsen.