Afbeelding

Kamper koor zingt mee in voorstelling Hendrik Groen

Algemeen

KAMPEN - Onlangs ging de voorstelling ‘Hendrik Groen - Zolang er leven is’ in première. De landelijke tour omvat 90 voorstellingen en elke keer zingt een koor mee uit de regio. In Kampen is dat het koor Tot Ons Plezier. De voorstelling te zien op vrijdag 3 januari in de Stadsgehoorzaal.

‘Hendrik Groen – Zolang er leven is’ vertelt een levenslustig verhaal over ouder worden en alles wat daarbij komt kijken, van prille verliefdheid tot nietsontziende aftakeling. Humor en ontroering voeren de boventoon, er is zang en muziek en er wordt vooral níet achter de geraniums gezeten. De cast bestaat uit dezelfde jonge acteurs als de vorige Hendrik Groen-voorstelling, met Beau Schneider in de hoofdrol. Omdat er, zoals regisseur Gijs de Lange het verwoordt, “in iedere bejaarde ook nog altijd een jong iemand verborgen zit”.

Van de dagboeken van Hendrik Groen zijn meer dan een half miljoen exemplaren verkocht. Ze werden bekroond met de NS Publieksprijs en als tv-serie uitgezonden. Ook in het theater is het succes ongekend: ‘Pogingen iets van het leven te maken’ was avond na avond uitverkocht. Kaarten via www.stadsgehoorzaalkampen.nl