Afbeelding

Samen sporten, bewegen en leuke dingen doen, zorgt ervoor je dat je je vitaal voelt.

Partnerbijdrages

Zowel fysiek, mentaal als sociaal.

Tegenwoordig zien we dat veel mensen gezond leven belangrijk vinden en tegelijkertijd spelen zaken als vergrijzing, overgewicht en sociaal isolement.

We worden met elkaar steeds ouder en gezond blijven wordt daarbij steeds belangrijker.

Wij geloven in de kracht van bewegen, in de mentale uitdaging en in het plezier dat het geeft om dat samen te doen, voor zowel jonge als oude mensen.

Wij willen het verschil maken door samen met de gemeente Kampen en met verschillende (maatschappelijke) partners een steentje bij te dragen om Kampen vitaal te maken, vanuit een gedeelde passie. Ons team zet zich in voor jong en oud, waarbij iedereen mee kan doen. Of je nu topfit wilt zijn en maximaal wilt presteren of omdat je ondanks je omstandigheden je voldoende fit wilt voelen.

Het einde van het jaar komt in zicht en we zoeken met elkaar weer naar nieuwe uitdagingen en doelen voor 2020. Gezond leven is voor een ieder van belang.

Wij nodigen u dan ook van harte uit om een bezoekje aan ‘De Steur’ te brengen en een van onze beweegprogramma’s te proberen. Wij geloven in de kracht van bewegen, in de kracht van mentale uitdaging en in het plezier dat het geeft.

Danielle Koopman - Segveld
Algemeen manager

Zwembad De Steur
Burg. Berghuisplein 2
8261 DD KAMPEN