Afbeelding
Dik Leusink

Accountantskantoor Timmer opnieuw wedstrijdsponsor VSCO’61

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

VSCO’61 en Accountantskantoor Timmer uit Doornspijk hebben afgelopen week de wedstrijdsponsorovereenkomst met drie jaar verlengd. Op sportpark De Heughte ondertekenden hiertoe Directeur Remco Timmer namens de sponsor en sponsorcommisielid Lammert Vlieger namens de club het nieuwe sponsorcontract. Ook aanwezig was VSCO’61-lid Dennis van Boven die als assistent-accountant en salarisadministrateur werkzaam is bij Timmer. Een fraai bloemstuk werd de trouwe wedstrijdsponsor aangeboden als blijk van dank en waardering.

Accountantskantoor Timmer B.V. is ontstaan uit Administratie- en Assurantiekantoor Hartholt. Op 1 januari 1994 droeg de toenmalige eigenaar de heer T. Hartholt het administratiekantoor over aan Brand Timmer. Vanaf dat moment is het kantoor gegroeid van drie naar de huidige twaalf personeelsleden. Begin 2002 heeft Brand Timmer zijn AA-diploma (Accountant-Administratieconsulent) behaald en op 8 mei 2002 is de handelsnaam Administratiekantoor Timmer veranderd in Accountantskantoor Timmer B.V. Het bedrijf is aangesloten bij de NBA (Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants). In de loop van 2013 heeft Remco Timmer zijn accountantsstudie afgerond, waarna hij begin 2014 mede-eigenaar van het kantoor werd. De laatste jaren heeft Remco het directeursstokje fasegewijs overgenomen van zijn vader Brand.

Vanaf voorjaar 2013 is Timmer aangesloten bij het Novak-convenant van Horizontaal Toezicht met de Belastingdienst. Bij een onder horizontaal toezicht ingediende belastingaangifte kan de klant er van uit gaan dat deze aangifte goed is en dat hij sneller zekerheid van de Belastingdienst krijgt. Ook dit geeft weer extra rust bij de klant, omdat die weet waar hij aan toe is.

Accountantskantoor Timmer B.V. is werkzaam in de regio Zwolle-Harderwijk. Het kantoor verricht alle gangbare accountantswerkzaamheden, waarbij de nadruk met name ligt op het bieden van administratieve en fiscale rust, zodat relaties zich volledig met hun eigen werk en onderneming kunnen bezighouden.

Voor meer naamsbekendheid en uit sympathie voor VSCO’61 heeft Accountantskantoor Timmer opnieuw besloten om de voetbalclub te steunen door zich wederom te binden als wedstrijdsponsor. Afgelopen week werd dit officieel bekrachtigd door de ondertekening op sportpark De Heughte van de nieuwe driejarige wedstrijdsponsorovereenkomst door Directeur Remco Timmer en sponsorcommissielid Lammert Vlieger. Ook VSCO’61-speler Dennis van Boven, werkzaam als assistent-accountant en salarisadministrateur bij de sponsor, was bij deze plezierige gebeurtenis aanwezig. Als blijk van dank en waardering werd Accountantskantoor Timmer een fraai bloemstuk aangeboden en werd het bedrijf een succesvolle toekomst toegewenst. Reken maar.

De trouwe VSCO’61-wedstrijdsponsor verwelkomt u graag voor een kennismakingsgesprek op:

Accountantskantoor Timmer B.V.
Oude Kerkweg 41
8085 AM Doornspijk
T: 0525 - 66 06 90
E: info@timmerbv.nl
www.timmerbv.nl

Ook te volgen via facebook.

Afbeelding
Passieconcert door CMV Euphonia Wilsum in de Hoeksteen IJsselmuiden (3 foto's) Algemeen instagram 14 uur geleden
Afbeelding
Django Wagner zegt af voor Sail Kampen 2024 en wordt vervangen door Henk Dissel Algemeen 16 uur geleden
Ook bij regen houdt je het droog bij Sail Kampen 2024.
Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 16 uur geleden
Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 19 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 28 mrt, 09:00
Afbeelding
Wie wil De Brug bezorgen in de binnenstad van Kampen? (En enkele andere wijken) Algemeen 28 mrt, 08:17
Een eigen moestuin; Alex oefende er in Kampen al mee, maar straks heeft hij een immense moestuin voor eigen biologische teelt (foto: Attest Communicatie)
Freelancer De Brug vertrekt naar Bulgarije (8): Natuurlijk wil ik ook een eigen moestuin Algemeen 27 mrt, 15:57
Afbeelding
Koggejournaal: Nieuw Vaarseizoen Algemeen 27 mrt, 15:46
Andries Heidema
Provinciale Staten wil verder met Commissaris van de Koning Andries Heidema Algemeen 27 mrt, 15:41