Afbeelding
Dik Leusink

Silica Nova wederom subsponsor VSCO’61

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Het bekende Oosterwoldse bedrijf Silica Nova heeft afgelopen week haar subsponsorcontract met VSCO’61 opnieuw met drie jaar verlengd. Op sportpark De Heughte ondertekenden directeur Bastiaan Doornewaard en sponsorcommissielid Lammert Vlieger de nieuwe driejarige subsponsorovereenkomst. Als blijk van grote dank en waardering overhandigde VSCO’61 haar trouwe subsponsor Silica Nova een fraai bloemstuk en wenste het bedrijf veel succes toe.

Gestart in 1998 heeft Bastiaan Doornewaard zich inmiddels een bijzondere plaats verworven in het kunstgrasonderhoud. Met zelfontworpen machines is zijn bedrijf Silica Nova inmiddels uitgegroeid tot de expert in kunstgrasonderhoud in zowel binnen- als buitenland. Naast Nederland zijn vooral de Scandinavische landen, Duitsland, Frankrijk en Groot-Brittannië de werkgebieden. De reiniging en het onderhoud van kunstgras sportvelden houden in: infillrenovatie d.m.v. de Silicair-methode, verwijderen van infill uit de kunstgrasmat, onderhoud m.b.v. borstel-, zeef- en zuigmachines, reparatie van tapijtbeschadigingen en biologische onkruid-, mos- en alg-bestrijding. Met de toepasselijke slogan: ‘Silica Nova blaast uw kunstgras nieuw leven in’, timmert het bedrijf al ruim twintig jaar stevig aan de weg.

Een uniek project vond dit jaar plaats in het Olympisch Stadion in London. De thuishaven van Premier Leagueclub West Ham United werd voor twee honkbalwedstrijden tussen de New York Yankees en de Boston Red Sox omgetoverd tot honkbalstadion voorzien van een kunstgrasveld. Na deze twee wedstrijden diende het kunstgras direct weer verwijderd te worden. Deze megaklus onder zware tijdsdruk wist Silica Nova met groot succes uit te voeren; hetgeen het bedrijf lovende reacties opleverde.

Toen VSCO’61 ook de beschikking kreeg over een prachtig kunstgras hoofdveld heeft de club nadrukkelijk gekozen voor de expertise van Silica Nova voor het jaarlijkse onderhoud en de reiniging. Tevens dient het fraai gelegen sportpark De Heughte voor Silica Nova als referentietlocatie annex ‘showroom’ voor hun zakelijke relaties. Ook dient het sportpark als testterrein voor nieuw ontwikkelde machines en werkmethodes. Met deze win-win situatie zijn zowel de club als het bedrijf uiterst content.

Mede door dit partnerschap zijn Silica Nova en VSCO’61 afgelopen week overeengekomen om de aflopende subsponsorovereenkomst met drie jaar te verlengen. Om dit te bekrachtigen werden de handtekeningen op sportpark De Heughte gezet onder het nieuwe subsponsorcontract door directeur Bastiaan Doornewaard van Silica Nova en sponsorcommissielid Lammert Vlieger namens VSCO’61. Als blijk van grote dank en waardering bood VSCO’61 de trouwe subsponsor een fraai bloemstuk aan en wenste het bedrijf veel succes toe.

U vindt de trouwe VSCO’61-subsponsor op:

Silica Nova
Zwarteweg 62
8097 PX Oosterwolde (Gld)
T: 0525 - 62 12 23
M: 06 - 520 41 996
E: info@silicanova.nl
www.silicanova.nl en ook www.kunstgrasonderhoud.nl

Ook te volgen via Facebook.