Afbeelding
Dik Leusink

Van Gelder Hoveniers opnieuw wedstrijdsponsor VSCO’61

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

In de voorlaatste week van december hebben VSCO’61 en Van Gelder Hoveniers uit Oosterwolde hun wedstrijdsponsorovereenkomst met drie jaar verlengd. Op sportpark De Heughte zetten Adriaan van Gelder als sponsor en het kersverse bestuurslid commerciële zaken Sjoerd Kwakkel de handtekeningen onder het nieuwe sponsorcontract. Als blijk van dank en waardering werd Van Gelder Hoveniers een fraai bloemstuk aangeboden en werd een toost uitgebracht op de duurzame samenwerking.

Van Gelder Hoveniers is een jong en enthousiast hoveniersbedrijf dat zich sinds 2005 bezighoudt met het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen voor zowel particulieren als bedrijven. Door de grote mate van deskundigheid en de professionele ‘groene vingers’ is Van Gelder Hoveniers in staat om voor ieder budget een droomtuin te realiseren en tevens het onderhoud hiervan te verzorgen. Op de mooi gestileerde website van het hoveniersbedrijf zijn vele afgeronde tuinprojecten voor zowel particulieren als bedrijven op foto vastgelegd, waardoor u een goed beeld krijgt van de vele mogelijkheden die het bedrijf u kan bieden.

Van Gelder Hoveniers heeft in de afgelopen veertien jaren een uitstekende reputatie opgebouwd, waardoor groei van het bedrijf niet uit kon blijven. Inmiddels zijn zes personen actief bij het hoveniersbedrijf. Extra personeel wordt regelmatig ingehuurd voor grotere projecten. Ook de relatie van het hoveniersbedrijf met VSCO’61 bleef bloeien. Na evaluatie heeft het hoveniersbedrijf besloten om ook de komende drie jaar zich te binden als wedstrijdsponsor aan de populaire voetbalclub.

In de voorlaatste week van december heeft dit geleid tot het ondertekenen van een nieuwe wedstrijdsponsorovereenkomst. Op sportpark De Heughte zetten Adriaan van Gelder en het kersverse bestuurslid commerciële zaken Sjoerd Kwakkel hun handtekening onder deze vernieuwde driejarige verbintenis. Als blijk van dank en waardering werd de wedstrijdsponsor door de club een fraai bloemstuk aangeboden en werd een toost uitgebracht op de duurzame samenwerking.

De trouwe wedstrijdsponsor van VSCO’61 vindt u op:

Van Gelder Hoveniers
Molenpad 6
8097 PH Oosterwolde (Gld)
T: 06 - 487 12 218
E: info@vangelderhoveniers.nl
www.vangelderhoveniers.nl

Broederkerk
Regiobijeenkomst van stichting 'Kom over en help' Algemeen 10 uur geleden
Wethouder Richard Boddeus neemt de handtekeningen in ontvangst
Actiegroep Muziekpad bestendigt protest met honderden handtekeningen Algemeen 18 uur geleden
Een eigen moestuin; Alex oefende er in Kampen al mee, maar straks heeft hij een immense moestuin voor eigen biologische teelt (foto: Attest Communicatie)
Freelancer De Brug vertrekt naar Bulgarije (8): Natuurlijk wil ik ook een eigen moestuin Algemeen 27 mrt, 15:57
Andries Heidema
Provinciale Staten wil verder met Commissaris van de Koning Andries Heidema Algemeen 27 mrt, 15:41
Het pronkstuk van Hanneke Peters, aldus zoon en dochter Frank en Dorien Peters.
Hanneke Peters exposeert postuum in Margaretha (5 foto's) Algemeen 27 mrt, 11:22
Afbeelding
>>Video<< Beschilderde balklagen uit 17e eeuw ontdekt in rijksmonument Vloeddijk Algemeen 27 mrt, 11:05