Afbeelding

Nieuwjaarsreceptie en Wintersportdag VSCO’61

· leestijd 1 minuut Algemeen

Traditiegetrouw trapt VSCO’61 het nieuwe jaar weer af met de Nieuwjaarsreceptie en de Wintersportdag op sportpark De Heughte in Oosterwolde. Vrijdagavond 3 januari begint de altijd gezellige Nieuwjaarsreceptie om 20.00 uur, waar ook de jubilarissen worden gehuldigd. Vervolgens vindt een dag later op de eerste zaterdag van het nieuwe jaar de Wintersportdag plaats, waarvoor alle seniorenelftallen, de vrouwen en de jeugd O19 worden verwacht. Ook het 35+/45+ team zal weer deelnemen.

Voetbaltoernooi
Tijdens het voetbaltoernooi zullen de elftallen het in twee poules op een half veld tegen elkaar opnemen (7 tegen 7). De poule-indeling en het wedstrijdschema zijn te downloaden op de website. De teams zijn op basis van loting ingedeeld in de poules.

Aanvang van het voetbaltoernooi is 12.30 uur. De wedstrijdduur bedraagt circa 12 minuten (zonder wissel van speelhelft). Om 15.30 uur worden de laatste poulewedstrijden gespeeld en dan zal dus bekend zijn wie zich in de respectievelijke poule tot winnaar heeft gekroond.

We willen de elftallen vragen op tijd klaar te staan voor de wedstrijden om het programma vlot te laten verlopen. Bij gelijke tenues wordt het eerstgenoemde elftal verzocht in hesjes (verkrijgbaar bij het wedstrijdsecretariaat) of trainingsjasjes te spelen.

Duo Remix
We nodigen iedereen van harte uit om naar het sportpark te komen. Onder het genot van een warme hap of drankje kunt u ‘s middags genieten van de verrichtingen van de verschillende teams. Daarbij is het toernooi een uitstekende gelegenheid elkaar het allerbeste toe te wensen voor het nieuwe jaar.

Na het toernooi is iedereen van harte welkom in de kantine, waar het bekende duo Remix, bestaande uit Willem van Hooren en Hennie van der Vis, zal zorgen voor het nodige muzikale vertier.

De Supportersvereniging zal gedurende de dag loten verkopen voor de verloting, waarvan de trekking na afloop van het toernooi en de prijsuitreiking plaats zal vinden.

Wij hopen u te mogen begroeten op zowel onze Nieuwjaarsreceptie als Wintersportdag.

Artist impression Erfgenamenstraat
Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 17 uur geleden
De roze entree in de dependance van SMK waarna men zich herboren voelt
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 19 uur geleden
Afbeelding
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 22 uur geleden