Afbeelding

Nieuwe trainingsruimte met dertig nieuwe freeweightmachines bij Leef! Kampen

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Leef! Kampen heeft nu nog meer te bieden. Met een nieuwe zaal met 30 apparaten komen sporters nog meer aan hun trekken in het Leef Centrum voor sport en ontspanning. “Deze apparaten hebben een heel goede werking”, aldus eigenaar Bert Woning.

In de fraaie nieuwe zaal maken de nieuwe fitnessapparaten van Panatta een mooie indruk. Zoals je van een Italiaans merk mag verwachten is de vormgeving uitstekend. Maar nog belangrijker is de werking van de nieuwe apparaten. Woning geeft uitleg. “Bij deze nieuwe apparaten is het alsof je traint met losse gewichten, maar je zit in een machine. Voordeel is dat je direct op de spieren traint en dat heeft een heel goede werking. Dit zijn machines voor iedere serieuze sporter.”

In de andere grote zaal heeft Woning vorig jaar al een verandering doorgevoerd. In deze ruimte is een circuittraining gecreëerd met acht apparaten. Daarnaast heeft de balie een metamorfose ondergaan. Die is twee keer zo groot geworden.

Leef! Kampen heeft voor iedere sporter wat wils. In twee zalen staan maar liefst negentig machines. Woning hecht veel waarde aan kwaliteit. Daarom streeft hij naar optimale begeleiding voor iedere sporter, inclusief voedingsadviezen. Daarnaast biedt Leef! Kampen ook het zeer effectieve concept ‘Fantastisch Afvallen’ aan. Er is veel belangstelling voor dit concept dat Leef! Kampen exclusief aanbiedt in deze regio.

Woning wil het elke sporter naar de zin maken. Daarom krijgen sporters bij een abonnement ook gratis sportdrank en koffie, zodat een bezoekje aan Leef! Kampen voelt als een speciaal uitje. “We bieden steeds meer aan. We hebben 1600 vierkante meter aan trainingsruimte. We willen echt iets extra’s bieden aan onze sporters. Onze nieuwe zaal is daar een goed voorbeeld van”, besluit Woning.

Leef! Kampen

Reigerstraat 1

1a Kampen

Tel: (038) 338 88 86

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.