Afbeelding
Foto Tennekes

Ruud van der Veen wint geslaagde vijfde editie KJLTC Indoor Open

· leestijd 1 minuut Sport

(door Gerard Meijeringh)

KAMPEN - Ruud van der Veen heeft zondag de vijfde editie van KJLTC Indoor Open gewonnen. De tennisser uit Oldenzaal was in de finale (HE2) in twee sets (7-5 en 6-4) te sterk voor de als eerste geplaatste KJLTC’er Johan van Urk. Met 190 deelnemers spreekt de organisatie van een geslaagde editie.

De herenenkel was samen met de herendubbel het sterkst bezet. Bij de herendubbel (HD2) ging de winst naar de KJLTC’ers Frank IJzerman en Jelle Oosterhof. Ze wonnen met duidelijke cijfers (6-1 en 6-1) van Dennis Oordt (WVF) en Roy Vels (TV Wapenveld). Arianne Zwart van MLTC won de damesfinale (DE4) van Jacomein Krielaart (KJLTC) met 6-3 en 6-2.

Voor het eerst werd er ook padel gespeeld bij het toernooi. Maar liefst veertig deelnemers schreven zich in. Padel trok een aantal nieuwe sporters naar het toernooi, maar er waren veel sporters die tennis met padel combineerden. Padel heeft KJLTC veel goeds gebracht. Sinds de komst van de padelbanen is het aantal leden bij KJLTC gegroeid met tachtig. Deels komt dat daar door het aantrekkelijke jaartarief dat KJLTC hanteert in vergelijking met bijvoorbeeld de padelbanen in Zwolle waar per uur moet worden afgetikt. Daarnaast is het padel momenteel zeer in trek.

De organisatie kijkt tevreden terug op het toernooi. “Het was gezellig. We hadden meer deelnemers dan vorig jaar. Alle banen en alle tijdsloten waren bezet. De uitbreiding met padel is goed bevallen. We hebben geluk met het weer gehad. We hebben veel positieve reacties gehad”, aldus Joanan Wolf.

Artist impression Erfgenamenstraat
Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 24 apr, 13:15
De roze entree in de dependance van SMK waarna men zich herboren voelt
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 24 apr, 11:11
Afbeelding
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 24 apr, 08:00