Afbeelding
Dik Leusink

Snackpoint ’t Wissel verlengt subsponsorschap VSCO’61

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Afgelopen zaterdag hebben Snackpoint ’t Wissel uit Oldebroek en VSCO’61 hun subsponsorschap met drie jaar verlengd. Op sportpark De Heughte ondertekenden Helga Schuurman namens ‘t Wissel en bestuurslid commerciële zaken Sjoerd Kwakkel de nieuwe sponsorovereenkomst. Dit alles onder het toeziend oog van Jose van der Heiden, die maar liefst 25 jaar werkzaam is in dit bekende Oldebroeks café en cafetariabedrijf. Een fraai bloemstuk werd de trouwe subsponsor aangeboden door VSCO’61 als blijk van dank en waardering.

’t Wissel is een begrip in Oldebroek en verre omgeving. De naam is ontstaan begin 1900 vanwege de vroegere wisselplaats van de tramlijn die over de Zuiderzeestraatweg liep. Door de komst van auto’s, bussen en vrachtwagens verdween de tramlijn en werd een stenen straat aangelegd. Bij de oude wisselplaats begon Bakker Strijkert niet veel later zijn bakkerij gevolgd door zijn overbekende ijssalon en cafetaria. Vele jaren later werd de locatie een café en cafetaria genaamd ’t Wissel. Tot op de dag van vandaag heeft het nog steeds deze bestemming.

De afgelopen 25 jaar heeft het gezellige horecabedrijf zich als sponsor verbonden aan VSCO’61, waarvan de laatste jaren als subsponsor. Vanwege de aflopende sponsorovereenkomst is in een prettig evaluatiegesprek besloten dat beide partijen ook de komende drie jaren met elkaar een verbintenis aangaan. Ditmaal niet meer onder de naam van Café-cafetaria ’t Wissel maar als Snackpoint ’t Wissel.

Afgelopen zaterdag werd de nieuwe sponsorovereenkomst officieel bekrachtigd. Op sportpark De Heughte zette Helga Schuurman namens ’t Wissel en bestuurslid commerciële zaken Sjoerd Kwakkel van VSCO’61 hun handtekeningen onder de vernieuwde driejarige verbintenis. Dit alles onder het toeziend oog van José van der Heiden, die deze maand maar liefst 25 jaar werkzaam is bij ’t Wissel. Vanwege de naamswijziging naar Snackpoint ’t Wissel zijn ook alle reclame-uitingen geactualiseerd. Trots werd er geposeerd voor de mooie opvallende reclameborden die inmiddels langs het hoofdveld zijn geplaatst. Als blijk van grote dank en waardering werd de trouwe subsponsor een fraai bloemstuk door de club aangeboden.

De trouwe subsponsor van VSCO’61 is te vinden op:

Snackpoint ’t Wissel
Zuiderzeestraatweg 221
8096 BJ Oldebroek.
T: 0525 - 63 18 21
www.snackpoint.nl

Via Facebook actueel te volgen.

Afbeelding
Gemeentelijk optreden bij ontrechting en rechtsherstel Joodse inwoners onderzocht Algemeen 10 uur geleden
Bernard van den Belt en Esther Dekker verwelkomen de leescoördinatoren van Bibliotheek op school
Feest bij bibliotheek èn basisscholen met tien jaar 'Bibliotheek op school' Algemeen 10 uur geleden
Afbeelding
Gemeentelijk optreden bij ontrechting en rechtsherstel Joodse inwoners onderzocht (5 foto's) 5 foto's instagram 11 uur geleden