Afbeelding

Lancering nieuw b2b platform: ‘Ondernemen in Kampen’

Partnerbijdrages

In maart komt BrugMedia met het gloednieuwe b2b magazine paper ‘Ondernemen in Kampen’. Met sterk lokale focus staat ‘Ondernemen in Kampen’ dicht bij de beslissers van ondernemend Kampen. Dit magazine paper biedt met maar liefst 5.000 exemplaren per editie (vier edities dit jaar) organisaties een uitgelezen mogelijkheid voor lokale exposure.

Grootste b2b bereik in de gemeente Kampen
Vier keer per jaar ontvangen alle bedrijven in de gemeente Kampen het magazine paper. Ook de burgemeester en wethouders van de gemeente Kampen krijgen het magazine paper toegestuurd. Daarnaast is ‘Ondernemen in Kampen’ ook te verkrijgen bij verschillende afhaalpunten in de gemeente Kampen. Met een totale oplage van 5.000 exemplaren per editie is dit het grootste bereik in de b2b markt van de gemeente Kampen.

Informeer, inspireer en motiveer ondernemend Kampen
Met opinie, inspirerende artikelen, advertenties, aandacht voor trends en ontwikkelingen en praktische informatie als checklists, tips, vragen en antwoorden. Naast de thematische invulling van het magazine paper geven interviews vaak een andere verrassende kijk op de drijfveren van organisaties. Het b2b magazine paper biedt oplossingen, inspiratie en bezorgt ondernemers voordeel, want met ‘Ondernemen in Kampen’ bereiken zij een gerichte doelgroep van ondernemers, managers en bestuurders.

Plaats ook zakelijk gerichte content
Maak ook gebruik van het grootste b2b bereik in de gemeente Kampen. Neem contact met ons op: BrugMedia, (038) 337 00 52. Kijk hier voor meer informatie over de thema’s, verschijningsdata en tarieven.