Afbeelding

Stuur jezelf naar The Voice via Renault-dealer Van Kesteren

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Renault is dit seizoen officieel partner van de tv-hit ‘The Voice of Holland’. En dat is goed nieuws voor alle inwoners van Kampen en Zwartsluis en omstreken. Want dankzij de aanwezigheid van Renault-dealer Van Kesteren, kan ook jij daardoor twee kaarten winnen voor de liveshows van de talentenshow.

“Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is naar renault.nl/the-voice-of-holland gaan”, vertelt Van Kesteren-directeur Wimfried van Kesteren. “Daar vul je jouw gegevens in en claim je jouw unieke code. Die ontvang je per e-mail. Daarnaast kun je ook gelijk een proefrit met de nieuwe Clio aanvragen.”

Laat de CLIO-stoel draaien

Met de code op zak stap je de showroom van Van Kesteren in Kampen of Zwartsluis binnen. “Daar staat een iPad klaar waarop je jouw code in kunt voeren”, legt Van Kesteren uit. “Als de CLIO-stoel voor jou draait, win je twee tickets voor een van de liveshows.”

150x2 kaarten beschikbaar

Ben je in de showroom, maar heb je nog geen unieke code geclaimd? Geen probleem! Van Kesteren: “Dit kan ook gewoon ter plekke op onze iPad.” In totaal verdeelt Renault landelijk 150x2 kaarten voor de liveshows, die plaats vinden op vrijdag 7, 14, 21 en 28 (finale) februari 2020.

Actie loopt tot 20 februari

“Wij zouden het voor onze klanten geweldig vinden als de stoel in een van onze showrooms draait”, aldus Van Kesteren. “Dus kom gauw naar onze vestigingen in Kampen (Kilbystraat) of Zwartsluis (Grote Kranerweerd), want deze actie loopt maar tot 20 februari as.”