Afbeelding
Dries van Dijk

Uitzendbureau Flexible+ opnieuw subsponsor VSCO’61

· leestijd 2 minuten Partnerbijdrages

Het groeiende uitzendbureau Flexible+ uit Raalte en Oosterwolde heeft zich afgelopen week wederom voor de komende vijf jaar aan VSCO’61verbonden als subsponsor. Op sportpark De Heughte ondertekenden directeur Rick Spijkerboer van Flexible+ en bestuurslid commerciële zaken Sjoerd Kwakkel de vernieuwde sponsorovereenkomst. De trouwe subsponsor werd een fraai bloemstuk aangeboden als blijk van bijzondere dank en waardering.

Uitzendbureau Flexible+
is opgericht in 2013. Het bedrijf heeft sindsdien een forse groei doorgemaakt en is inmiddels een organisatie met een divers personeelsbestand en betrouwbare opdrachtgevers. De groei is vooral te danken aan een no-nonsense werkwijze, persoonlijke aandacht voor werkgevers en werknemers en ervaring in de uitzendbranche. Vanaf de start is Rick Spijkerboer betrokken bij de bedrijfsvoering. Hij heeft in de praktijk ondervonden hoe uitdagend het vak is. Toen de mogelijkheid zich voordeed het bedrijf over te nemen heeft hij dan ook geen minuut getwijfeld. Sinds juni van 2015 is hij directeur-eigenaar van Flexible+.

Ondernemer
De in Oosterwolde geboren Rick Spijkerboer is opgegroeid in de ondernemersfamilie van Bakkerij Spijkerboer. En waar je mee omgaat word je mee besmet. Op de lagere school wist hij al dat hij ondernemer wilde worden maar door zijn omgeving wist hij ook om niet te snel te willen. Eerst veel werkervaring opdoen in de arbeidsmarkt. Zo heeft Rick jaren gewerkt in de telecom- en infrasector als onderaannemer voor opdrachtgevers als Allinq, BAM-telecom en A. Hak. Zijn open persoonlijkheid, probleemoplossend vermogen, servicegerichte werkwijze en 24/7 mentaliteit werden tijdens de samenwerking zeer gewaardeerd. Het overnemen van Flexible+ was dan ook een logische volgende stap in zijn carrière.

Uitzendbureau met de +
Flexible+ onderscheidt zich door de werkgever en werknemer centraal te stellen. Servicegericht en korte lijnen. De communicatiestructuur is helder: Klanten en personeel direct in contact laten komen met professionals van Flexible+ die snel kunnen handelen zodat er geen tijd verloren gaat.

De + houdt meer in.
Met het personeel kan een bedrijf ook gereedschap meegeleverd krijgen dat nodig is om de gevraagde werkzaamheden uit te voeren. Daarnaast staat scholing centraal in het personeelsbeleid. Zie hiervoor het introductiefilmpje op de website van Flexible+.
Er worden veelvuldig opleidingen (voor verschillende branches) georganiseerd om een korte inwerkperiode te garanderen en te voldoen aan de wettelijke richtlijnen. Vanzelfsprekend altijd in overleg met werkgevers en werknemers. En tenslotte is Flexible+ de vraagbaak voor wet- en regelgeving m.b.t personeelsbeleid, uitzenden en detacheren. Een adviserende en ondersteunende rol behoort tot één van haar kerntaken.

VSCO’61
Al vanaf jonge leeftijd is Rick betrokken bij VSCO’61. En ook als eigenaar van Flexible+ is hij druk in de weer om de club te steunen. Naast zijn vrijwilligerswerk voor VSCO’61 heeft hij met Flexible+ de club inmiddels ook omarmd. Al in een eerder stadium werd het bedrijf reclamebordsponsor en voorzag VSCO’61 JO19-1 van trainingspakken en sporttassen. Ook was Flexible+ een driejarige subsponsorovereenkomst aangegaan met de club, die onlangs ten einde liep. Na een prettige evaluatie werden beide partijen het snel met elkaar eens over een contractverlenging van liefst vijf jaar. Afgelopen week vond de officiële contractondertekening plaats op sportpark De Heughte door directeur/eigenaar Rick Spijkerboer en bestuurslid commerciële zaken Sjoerd Kwakkel. Als blijk van grote dank en waardering werd de trouwe subsponsor een fraai bloemstuk aangeboden en werd een toost uitgebracht op het duurzame partnership.

De trouwe VSCO’61-subsponsor is te vinden via:

Flexible+
Sterk in Werk & Opleiding
Klipperweg 14
8102 HR Raalte
T: 088 - 31 03 199
M: 06 - 424 20 172
E: info@flexibleplus.nl
www.flexibleplus.nl

Flexible+ is ook te volgen via Twitter en Facebook.

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.