Afbeelding

Weer winst voor dames Reflex

Sport

KAMPEN - De volleybalsters van Zalsman Reflex hebben weer een zege kunnen bijschrijven. Zaterdag werd met 3-1 gewonnen van VC Joure.

Vooraf werd gerekend op een zware pot en dat kwam uit. Joure pakte de laatste weken steeds meer punten en bleef aanhaken bij de top vier in de promotieklasse D. Reflex begon scherp, maar liet al snel de teugels teveel vieren. Joure profiteerde en pakte de eerste set met 22-25.

Daarna begon Reflex slap aan de tweede set. De Kamper ploeg keek al snel tegen een 2-7 achterstand aan. Pas na een goede serviceserie van Kirsten Andriessen kwam Reflex aan de goede kant van de score. Daarna pakte Reflex de tweede set met 25-22.

In de derde set speelde de thuisploeg zelfverzekerd. Reflex liet zien waarom het bovenaan staat in de competitie en won deze set met 25-17. De vierde set pakte Joure een voorsprong. Halverwege de set kwam Reflex langszij. Joure bleef aanhaken. Reflex wist de set uiteindelijk nipt met 25-23 te winnen.

Reflex is koploper in de promotieklasse D en heeft een voorsprong van vijf punten achtervolger CSV 2.

De mannen van Reflex verloren met 3-0 van Dynamo 2 en verloren zo opnieuw kostbare punten. Reflex blijft de nummer twee in de topdivisie, maar de koppositie raakt steeds verder uit het zicht. Koploper VCN heeft zeven punten meer.

Artist impression Erfgenamenstraat
Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 9 uur geleden
De roze entree in de dependance van SMK waarna men zich herboren voelt
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 11 uur geleden
Afbeelding
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 14 uur geleden