Afbeelding

We’ll meet again bijpraatmoment

· leestijd 1 minuut Algemeen

KAMPEN - Om te herdenken en te vieren dat we 75 jaar samen in vrijheid leven worden er in Kampen allerlei activiteiten georganiseerd. Op maandagochtend 2 maart geeft citymarketingorganisatie Kampen Partners tussen 09.00 en 10.00 uur een update voor belangstellenden tijdens een informeel bijpraatmoment in De Eenhoorn.

Sprekers zijn onder meer Floris Joustra van het Stadsarchief, Baruch da Costa van stichting Na de Oorlog en Jan Quintus Zwart van de Bovenkerk zullen vertellen over hun goede voornemens voor het jubileumjaar. Daarnaast praten evenementencoördinator Atie Edink en cultuurmakelaar Hanneke Nabers de aanwezigen bij over de activiteiten in het weekend van 17 en 18 april. Dan is het precies 75 jaar geleden dat Kampen bevrijd werd.

We’ll meet again

Kampen staat in 2020 bol van de bijzondere ontmoetingen. Het bijpraatmomentje past goed in het thema waarmee Kampen stilstaat bij 75 jaar bevrijding: ‘we’ll meet again’. Op die manier wil initiatiefnemer Kampen Partners bijdragen aan vrede en verdraagzaamheid nu en in de toekomst. De citymarketingorganisatie wil daarmee ook het imago van Kampen als hartelijke stad verder versterken.

Locatie

De bijeenkomst op 2 maart vindt plaats in De Eenhoorn Koffie & Thee aan de Oudestraat in Kampen. Deelname is gratis, maar vanwege de verwachte drukte is het wel handig om online aan te melden via https://wellmeetagainkoffiemomentje.eventbrite.nl. Ook in de volgende maanden zijn er bijpraatmomentjes op de eerste maandag van de maand: 6 april met de opening van het toeristisch seizoen en 4 mei is het thema ‘Kampen All Inclusive’.