Afbeelding

Opleidingen en trainingen volgen via Sketz Uitzendwerk

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

De arbeidsmarkt is divers en biedt veel mogelijkheden! Maar soms is er een mismatch met je opleidingen als je zoekt naar een nieuwe baan in bijvoorbeeld een andere branche. Of je bent als werkgever op zoek naar een opleidingsbureau om de kennis van jouw medewerkers bij te laten spijkeren. Dat kan via Sketz Uitzendwerk. Sketz is een allround uitzendbureau in Kampen dat bemiddelt in productie, logistiek, administratie, bouw, infra en techniek, maar die daarnaast ook opleidingen aanbiedt. Bij Sketz Uitzendwerk kan iedereen terecht om certificaten te behalen en trainingen te volgen.

Opleidingsmogelijkheden
De cursusmogelijkheden zijn eindeloos in de meest uiteenlopende branches en op elk wenselijk niveau (zonder vooropleiding tot Post HBO). Denk aan veiligheidstrainingen, code 95 opleidingen en communicatietrainingen. Aanmelden voor trainingen kan individueel, maar organisaties kunnen ook voor een groep medewerkers een training laten verzorgen. De trainingslocatie is in Kampen, maar kan op verzoek ook op een andere gewenste locatie plaatsvinden.

Aanmelden voor een opleiding
Het Sketz team heeft jarenlange ervaring in de uitzendbranche en is een betrouwbare partner op het gebied van HRM én opleidingen. Het team van Sketz helpt en ondersteunt graag bij jouw ontwikkelmogelijkheden of die van jouw medewerkers. Het aanmelden voor een opleiding gaat heel makkelijk en Sketz zorgt ervoor dat alles perfect geregeld wordt. Bekijk het opleidingsaanbod van Sketz via sketz.nl/cursussen. Het aanvragen van een offerte voor een opleiding gaat heel makkelijk via de website, mail info@sketz.nu of bel Sketz via (038) 458 13 65.

Welkom bij Sketz Uitzendwerk
Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? Bel Sketz Uitzendwerk! We zijn makkelijk te bereiken:

Sketz Uitzendwerk
Jos Aanstoot en René van Breemen
www.sketz.nl
info@sketz.nu

Betonstraat 13, Kampen
(038) 458 13 65