Voorjaarsworkshops & korte cursussen

Cultuur

KAMPEN – Het voorjaar is in aantocht! Ook bij Quintus ontluiken er nieuwe activiteiten. Van een Vroege Vogel Kinderworkshop, een cursus Recyclekunst tot een workshop Gipsmallen of Harp voor volwassenen.

Kinderen van 7-12 jaar kunnen zaterdag 29 februari (Schrikkeldag!) tussen 10.00 en 11.30 uur bij Quintus terecht voor een heerlijke Vroege Vogel Kinderworkshop. Liever muzikaal aan de slag? Dan is er Muziek op Schoot (4-10 maanden of 1,5-2,5 jaar), Kleuteravontuur met muziekinstrumenten en Muziekstart groep 3/4/5 (Quintus IJsselmuiden!). Alle drie cursussen starten op woensdag 4 maart.

Jongeren & volwassenen

Vrijdag 28 februari start een muziekcursus ‘Zet je Brein in beweging’ voor volwassenen. Ook voor volwassenen én spiksplinternieuw is de cursus Recyclekunst van Mattias van Wijnen. Dol op keramiek? Volg dinsdag 24 maart een eendaagse workshop Gipsmallen. Wie altijd al eens kennis heeft willen maken met de harp, kan zaterdag 28 maart terecht bij een workshop Harp voor volwassenen. Meer weten? Kijk voor tijden, prijzen en aanmelden op www.quintuskampen.nl. Of neem contact op met het kunstencentrum aan de Vloeddijk 38 via tel. 038-3371200.