DAGTEAM BILJARTVER. REIJERSDAM WINT BIJ V.A.G.

· leestijd 1 minuut Sport

DAGTEAM BILJARTVER.REIJERSDAM BOEKT RUIME OVERWINNING OP V.A.G.

Het C2 team wint van H.Z.W. uit Genemuiden.

Dinsdagmiddag ging het dagteam van biljartvereniging Reijersdam op bezoek bij stadgenoot VAG en kon huiswaarts keren met een ruime overwinning.

Rens Jager moest het opnemen tegen Eildert Kuiken (VAG) en in 15 beurten had hij de partij beslist en won hij met een moyenne van 4.67, Eildert scoorde een moyenne van 4.13, uitslag 7-12.

Martin ten Hove moest het opnemen tegen Spijkers(VAG), naar een moeizaam begin kon hij de wedstrijd toch winnen met een moyenne van 1.80, Spijkers ook een moyenne van 1.80, uitslag 7-12.

Ben Wielandt en Krijn Visscher(VAG) maakten er een spannende partij van, totdat de laatste carambole gespeeld was bleef het spannend , Ben was de gelukkige en kon de partij winnen met een moyenne van 1.73 en Krijn bleef steken op 2 caramboles van de overwinning met een moyenne van 1.88.

Johan de Leeuw speelde tegen Gerrit Felix(VAG) en lange tijd leek het erop dat Johan niks in te brengen had, doch in de laatste fase van de wedstrijd kwam hij sterk terug, doch hij bleef steken op 4 caramboles van de overwinning, hij scoorde een moyenne van 1.23, Gerrit won de wedstrijd met een moyenne van ook 1.23, uitsla 12-9. Totaal uitslag 35 – 45.

Het C2 team van biljartvereniging Reijersdam ging dinsdagavond naar Genemuiden op tegen de plaatselijke biljartclub H.Z.W. te spelen. En ook het C2 team van BV Reijersdam behaalde een overwinning, met 25-30 werd het team van HZW verslagen.

Rens Jager speelde een sterke partij met o.a. een serie van 21 caramboles, hij speelde tegen Henk van der Kamp(HZW), Rens scoorde een moyenne van 3.81 en Henk 2.38, uitslag 6-12.

Martin ten Hove had weinig in te brengen in zijn partij tegen Aart van Dijk (HZW), Martin kwam niet verder dan een moyenne van 1.36, Aart daarentegen speelde een prima partij met een moyenne van 1.96, uitslag 12-6, zodat de teams gelijk stonden na twee wedstrijden en moest de laatste partij tussen Gerrit van Vlijmen en Peter Bakker(HZW) de beslissing brengen. Ondanks dat Gerrit een weinig last had van de “koude “temperatuur, wist hij toch een goede partij te spelen en hij won met een moyenne van 2.04 en Peter bleef steken op een moyenne van 1.44, uitslag 7-12. En werd het C2 team van BV Reijersdam winnaar met 25-30.

Programma komende week in het wijkcentrum Reyersdam:

Woensdag 3 maart C2 team Reijersdam – De Brouwerij aanvang 19.30 uur.

Donderdag 4 maart Dagteam Reijersdam – K.B.C. aanvang 13.30 uur.