Afbeelding

Kom naar Ars Musica’s Matthäus Passion!

· leestijd 1 minuut Cultuur

De Matthäus Passion van Bach wordt op zaterdag 4 april op meeslepende wijze vertolkt door Ars Musica. De Brug lezers ontvangen € 5,- korting op de toegangsprijs van dit concert.
De Matthäus Passion geldt als een absoluut hoogtepunt in de muziekgeschiedenis. Het unieke muzikale meesterwerk volgt het lijdensverhaal van Jezus zoals verteld in het Mattheüs-evangelie en verhaalt de laatste dagen van Jezus’ leven tot aan Zijn sterven en begrafenis. Je kunt veel over de Matthäus Passion gehoord hebben, maar eigenlijk moet je het werk zelf live meemaken.
Ars Musica heeft een goede naam als het gaat over hoogstaande vertolkingen van de Matthäus Passion. Al jaren staan de musici garant voor een intense uitvoering onder leiding van Patrick van der Linden. Hij raakt niet uitgekeken op het stuk: “In de Matthäus Passion is Jezus’ lijden bijna lijfelijk voelbaar. Als Hij met de diepste droefheid zegt: ‘Meine Seele ist betrübt bis an den Tod; bleibet hier und wachet mit Mir,‘ dan lijden we dit mee.”

BVD advocaten is hoofdsponsor van de Matthäus Passion, uitgevoerd door Ars Musica. Vestigingsleider Dico Bogerd: ‘Wij ondersteunen de ambitie van Ars Musica om van deze uitvoering een jaarlijks terugkerende traditie in de Bovenkerk te maken. Daar helpen wij hen graag bij, vanuit de maatschappelijke verantwoordelijkheid die wij voelen en onze aanwezigheid in Kampen, waar we nu alweer ruim een jaar gevestigd zijn. Samen met onze relaties en – hopelijk – een volle Bovenkerk, hopen we op een prachtige avond.’

4 april – Bovenkerk Kampen, 19:30 uur

U bent van harte uitgenodigd deze concerten bij te wonen. Als De Brug lezer

ontvangt u bovendien € 5,- korting op de toegangsprijs. Bestel uw kaarten via

Arsmusica.nl en vul bij het bestellen de actiecode BRUGMP20 in.

Deze code is geldig tot en met 10 maart 2020!

Wethouder Van den Belt (links) en Liset Vollebregt van de WachtVerzachter.
Zandloper overhandigd aan wethouder Van den Belt als markering start WachtVerzachter Algemeen 8 uur geleden
Afbeelding
Livera alweer 5 jaar terug in Kampen en dat wordt gevierd met 5 dagen met 20% korting Partnerbijdrages 9 uur geleden
Afbeelding
Wijkverpleging IJsselheem, werk dat er echt toe doet Partnerbijdrages 9 uur geleden