Afbeelding

Zambonistraat verwelkomt Slaapadvies Van Dijk

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Door Alex de Jong @ Attest Communicatie

KAMPEN – Twee maanden lang ging de oude voorraad er met fikse korting uit. Maar dat is nu voorbij. Slaapadvies Van Dijk heeft de Geerstraat verlaten en is verhuisd naar de Zambonistraat. Hier, in het Melmerpark, beschikt Slaapadvies Van Dijk over een spiksplinternieuwe showroom. ‘Anders dan in de Geerstraat hebben we hier alle ruimte om te groeien’, aldus Gertjan van Dijk.

Wie heerlijk, ongestoord wil slapen en ’s ochtends uitgerust en verkwikt wakker wil worden, is bij Slaapadvies Van Dijk aan het juiste adres. ‘We verkopen niet wat de klant vraagt, maar wat de klant nodig heeft’, vertelt Gertjan. ‘We geven advies op maat en onderscheiden ons daarin van beddendiscounters. We concurreren niet op prijs, maar op slaapcomfort.’ Eerlijk advies; het heeft Slaapadvies Van Dijk gedurende de afgelopen acht jaar groot gemaakt.

Verder groeien

Aan de Zambonistraat is alles gelijkvloers, waardoor het volledige aanbod voor iedereen goed zichtbaar zal zijn. ‘Daarnaast bieden we onze klanten een bijzondere winkelcombinatie’, gaat Gertjan verder. ‘Via onze winkel kan men zo doorlopen naar de naastgelegen Hubo, maar ook naar ’t Sfeerhuis. Hier kun je de metamorfose van je slaapkamer meteen doortrekken door ook een nieuwe vloer of behangetje uit te zoeken.’ Wie liever inrichtingsadvies wil, kan zelfs bij twee interieurspecialistes te rade gaan. ‘En wil je het liever niet zelf doen, maar het aanbrengen van vloer- en wandbekleding aan een specialist overlaten, dan kan dat ook.’ Voor Gertjan is het vooral van belang dat hij op de nieuwe locatie kan laten zien dat hij veel meer biedt dan alleen maar kussens, hoezen en bedlinnen. ‘We hebben nu alle ruimte om onze bedden en matrassen op gepaste wijze te presenteren.’ Om de opening te vieren heeft Slaapadvies Van Dijk een bijzondere aanbieding. Zie de advertentie voor meer informatie.