DE BEELDREDAKTIE / JASPER VAN OVERBEEK
T.B.V. STICHTING SPECSAVERS STEUNT GOEDE DOELEN ACTIEC
KAMPEN D.D. 22.02.2020
ACTIE SPECSAVERS KAMPEN EN HUN GOEDE DOEL LIVE LIFE KAMPEN:
Kampen Specsavers vlnr Nathasja Visser (Live Life)
DE BEELDREDAKTIE / JASPER VAN OVERBEEK T.B.V. STICHTING SPECSAVERS STEUNT GOEDE DOELEN ACTIEC KAMPEN D.D. 22.02.2020 ACTIE SPECSAVERS KAMPEN EN HUN GOEDE DOEL LIVE LIFE KAMPEN: Kampen Specsavers vlnr Nathasja Visser (Live Life)

Specsavers Kampen overhandigt cheque aan Live life Kampen

Partnerbijdrages

Voor het tiende jaar op rij hebben klanten van Specsavers met hun aankoop weer een financiële bijdrage kunnen leveren aan goede doelen via Stichting Specsavers Steunt. Voor Specsavers Kampen was dit in 2019 Live life Kampen, waarvoor 954 euro is gespaard. Vorige week overhandigden de medewerkers van de winkel de cheque aan Live life Kampen.

Mario Vlot, retailpartner van Specsavers Kampen: “Door voor elk verkocht montuur en hoortoestel een vast bedrag opzij te leggen, sparen wij elk jaar een mooi bedrag voor een goed doel bij ons in de buurt. Wij vinden het ontzettend fijn om hen deze schenking te kunnen doen namens de winkel en natuurlijk onze klanten. We weten namelijk hoe lastig het is voor lokale initiatieven om aan voldoende financiering te komen. Op deze manier dragen we graag ons steentje bij.”

Over Stichting Specsavers Steunt

De Specsavers-winkelteams zijn erg betrokken bij de lokale gemeenschap en die betrokkenheid zet de winkelketen graag om in actie. Daarom is in 2010 Stichting Specsavers Steunt in het leven geroepen. Sinds de oprichting van de stichting is er al ruim 2,5 miljoen euro aan zo’n 1.500 doelen gedoneerd. www.stichtingspecsaverssteunt.nl.

Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 4 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 12 uur geleden
Afbeelding
Wie wil De Brug bezorgen in de binnenstad van Kampen? (En enkele andere wijken) Algemeen 13 uur geleden