Afbeelding
Dries van Dijk

Verkeersschool Dijkhuizen sponsort polo’s en warming-up shirts VSCO’61 JO19-1

· leestijd 2 minuten Partnerbijdrages

Onder een heerlijke lentezon werd afgelopen zaterdag de hoofdmacht van de VSCO’61-jeugd, oftewel JO19-1, in prachtige nieuwe polo’s en warming-up shirts gestoken door hun trouwe sponsor Verkeersschool Dijkhuizen uit Elburg. Op sportpark De Heughte overhandigde directeur-eigenaar Arnold Dijkhuizen officieel de kledij aan het elftal, waarna aanvoerder Rikkert van ’t Hof dank uitbracht namens de spelers en staf voor dit sportieve gebaar. Hij bood als blijk van waardering de trouwe sponsor een fraai bloemstuk aan. Ook elftalleider Frans Maassen van de Brink en sponsorcommissielid Lammert Vlieger bedankten Dijkhuizen hartelijk en wensten de verkeersschool veel zakelijk succes toe.

Verkeersschool Dijkhuizen uit Elburg is een moderne rijschool waar je terecht kunt voor verschillende rijbewijscategorieën. Wanneer je bij Verkeersschool Dijkhuizen in opleiding gaat kun je rekenen op maatwerk. Niet iedere leerling is tenslotte hetzelfde. Daarom stellen zij voor iedere leerling een leerplan op dat volledig op de persoon is afgestemd. Kwaliteit en de juiste persoonlijke begeleiding zorgen ervoor dat je bij Verkeersschool Dijkhuizen je opleiding succesvol en spoedig kunt afronden.

Leren autorijden is niet alleen leren schakelen, remmen en gas geven. Autorijden draait voor een groot deel om verkeersdeelname en inzicht. Aangepast rijden, gevaar herkennen, het juiste kijkgedrag en leren anticiperen lopen als een rode draad door de rijlessen van Verkeersschool Dijkhuizen. Zij laten hun leerlingen op examen gaan wanneer zij voldoende ‘zelfstandig autorijden’ laten zien onder alle verkeersomstandigheden.

Waarom Verkeersschool Dijkhuizen?

  • Rijlessen voor zowel auto, motor, scooter, bromfiets en aanhangwagen.
  • Je wordt thuis opgehaald of op school, werk, of bij het station.
  • Keuze uit losse lessen en pakketten.
  • Overdag en ‘s avonds rijlessen mogelijk.
  • Goede voorbereiding op je examen, dus niet onverantwoord te weinig of onnodig teveel lessen.
  • Lessen in de nieuwste automodellen.
  • Hoog slagingspercentage.
  • Vaste instructeur die rustig en geduldig is.

Verkeersschool Dijkhuizen uit Elburg staat al

35 jaar

garant voor goede, persoonlijke en betrouwbare begeleiding naar jouw rijbewijs voor auto, motor, scooter, bromfiets en/of aanhangenwagen. Dijkhuizen is gevestigd in Elburg en geeft ook rijles in Oldebroek, ‘t Harde, Oosterwolde, Noordeinde, Kamperveen, Doornspijk en Nunspeet. Je kunt kiezen of je in Zwolle of in Harderwijk wilt afrijden.

Verkeersschool Dijkhuizen en VSCO’61

Verkeersschool Dijkhuizen draagt al vele jaren VSCO’61 een warm hart toe met een uitgebalanceerd sponsorpakket. Tevens is de rijschool al vanaf 1988 shirt- en polosponsor van de hoofdmacht van de jeugd van VSCO’61, JO19-1. Afgelopen zaterdag werden de pupillen van trainer Arjan ten Hove op sportpark De Heughte aangenaam verrast toen verkeersschooleigenaar Arnold Dijkhuizen, zijn vrouw Heidi en de zonen Daan en Noud nieuwe polo's en warming-up shirts kwamen overhandigen. Met veel enthousiasme, dank en applaus werd de trouwe sponsor begroet en beloond. Als blijk van grote waardering overhandigde aanvoerder Rikkert van ‘t Hof de trouwe sponsor een fraai bloemstuk en sprak lovende woorden. Dankwoorden voor dit uitermate sportieve gebaar waren er ook van elftalleider Frans Maassen van de Brink en sponsorcommissielid Lammert Vlieger. Beiden wensten Verkeersschool Dijkhuizen veel plezier en zakelijk succes toe.

Voor een rijles op maat is derhalve het adres:

Verkeersschool Dijkhuizen

Rehobothstraat 18,8081 VE en
Moerasstraat 7a, 8082 AJ Elburg
T: 0525 - 65 51 29
M: 06 - 533 40 886
E: info@verkeersschooldijkhuizen.nl

Ook te volgen via Facebook en Instagram.

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.