Afbeelding
Esther Verwindt

Gezonde maaltijden aan huis nu ook bij u in de buurt

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Chinees of toch patat? Het zijn allang niet meer onze enige opties als het aankomt op bestelmaaltijden. We leven steeds gezonder, werken steeds flexibeler en besteden onze vrije tijd anders. Daardoor is de vraag en het aanbod aan gezonde maaltijdservices ook gestegen: we maken het onszelf steeds makkelijker om gezond te eten, ook wanneer we geen tijd of mogelijkheid hebben om zelf te koken. Dat blijkt ook bij de Maaltijdservice van Uitgekookt.nl waar de laatste jaren een opvallende groei te zien is. En het mooie is dat deze maaltijden nu ook bij u in de buurt te verkrijgen zijn.

Thuisbezorgde maaltijden van Uitgekookt.nl zijn niet ongezond of smakeloos. Er is zelfs volop variatie in de keuze aan maaltijden. Welke maaltijd er ook gekozen wordt, deze bevat altijd 200 gram groente en wordt vers en zoutarm bereid. Door toevoegen van de juiste kruiden blijven de maaltijden smaakvol. De maaltijden kunnen op minimaal twee momenten in de week koelvers thuis worden bezorgd. In de magnetron hoeven ze nog maar vier minuten te worden verwarmd.

Voor iedereen

“De stijging van gezonde maaltijden aan huis geldt voor alle leeftijdsgroepen. Iedereen kent van vroeger natuurlijk nog Tafeltje Dekje, maar dat was vooral op ouderen gericht. Inmiddels is onze klantengroep enorm divers. De maaltijden zijn voor iedereen: jongeren, ouderen, gezinnen en

alleenstaanden. De reden waarom iemand voor een Maaltijdservice kiest is voor iedereen anders, maar gezond, gevarieerd en gemakkelijk zijn toch wel de belangrijkste redenen”, aldus Johan van Marle, eigenaar van Uitgekookt.nl.

Meer vrije tijd

De familie De Vries maakt sinds 2016 gebruik van de maaltijden van Uitgekookt.nl. “Wij bestellen elke week, zelfs als we in de zomer in ons chalet zijn.” Ze zijn erg blij met de Maaltijdservice en bestellen twee keer per week. “Het grootste voordeel is dat we niet lang in de keuken hoeven staan. Hierdoor houden we tijd over voor andere leuke dingen.” Familie de Vries vindt het prettig dat er een vaste bezorger de maaltijden komt brengen, hij laat elke week een nieuw weekmenu achter en neemt een ingevulde bestelling weer mee. Bestellen hoeft dus niet online, maar kan ook via de bezorger of telefonisch.

Zonder te koken

Laat thuis, geen tijd, geen zin, geen toegang tot een (eigen) keuken of lukt het koken niet meer? Allemaal goede redenen om niet zelf te koken. Een gezonde maaltijdservice is een mooie oplossing. Het is zelfs mogelijk om een aantal weken vooruit te bestellen zodat er niet iedere week besteld en

afgerekend hoeft te worden. Zo kan je bij Uitgekookt.nl verse, gezonde bestelmaaltijden van tevoren

selecteren en laten bezorgen op een tijd en locatie dat het jou uitkomt. Met keuze uit ruim 20 seizoensgebonden gerechten (ook vegetarisch!) kan je iedere dag genieten van een andere voedzame maaltijd.

Afbeelding
Passieconcert door CMV Euphonia Wilsum in de Hoeksteen IJsselmuiden (3 foto's) Algemeen instagram 17 uur geleden
Afbeelding
Django Wagner zegt af voor Sail Kampen 2024 en wordt vervangen door Henk Dissel Algemeen 19 uur geleden
Ook bij regen houdt je het droog bij Sail Kampen 2024.
Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 19 uur geleden
Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 22 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 28 mrt, 09:00
Afbeelding
Wie wil De Brug bezorgen in de binnenstad van Kampen? (En enkele andere wijken) Algemeen 28 mrt, 08:17