Afbeelding

Vegro en Omapost stellen tweeduizend ansichtkaarten beschikbaar

Algemeen

REGIO - Vegro Expertisecentrum Hulpmiddelen stelt samen met Omapost tweeduizend gratis ansichtkaarten beschikbaar. Zo willen ze risicogroepen, zoals kwetsbare ouderen, maar ook hardwerkende professionals met cruciale beroepen in vitale processen, een hart onder de riem steken.

Via een speciaal online portal kan iedereen een gratis persoonlijke kaart versturen naar zijn of haar opa, oma, vriend, familielid of kennis. Cynthia Meevis, districtsleider bij Vegro: “Als Expertisecentrum op het gebied van hulpmiddelen, hebben wij een belangrijke maatschappelijke rol. We werken nauw samen met zorginstellingen waar zorgprofessionals dagelijks contact hebben met mensen die nu in de risicogroep vallen. Daarom dachten we na over hoe we in deze lastige tijd iets kunnen doen tegen eenzaamheid onder ouderen en andere kwetsbaren. En wat kunnen we terugdoen voor de zorgprofessionals die zó hard voor ons werken? De samenwerking met Omapost past daar perfect bij.”

Veilig

Vegro en Omapost slaan daarom de handen ineen. Iedereen kan zijn of haar opa, oma, vriend, familielid of kennis een kaartje toesturen. Bij het versturen van de kaarten wordt extra rekening gehouden met hygiëne. Ondanks dat de risico’s van verspreiding van het coronavirus via post en pakketten klein is, neemt Omapost de nodige voorzorgsmaatregelen om verdere besmetting te voorkomen. Alle kaartjes worden dus veilig verstuurd.

Tarief

De actie loopt totdat de tweeduizend kaarten zijn verstuurd. Daarna is het natuurlijk ook nog mogelijk om kaarten te versturen, maar wordt het normale tarief gerekend. Een kaart versturen, kan via vegro.omapost.nl.

Artist impression Erfgenamenstraat
Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 9 uur geleden
De roze entree in de dependance van SMK waarna men zich herboren voelt
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 11 uur geleden
Afbeelding
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 14 uur geleden