Afbeelding

Steun de lokale ondernemer met de IJsseldelta boodschappenbox

Partnerbijdrages

Help lokale voedselproducenten in de IJsseldelta

#supportyourlocalsNL roept op tot steunen lokale voedselproducenten en opzetten van korte ketens

De horeca ligt op zijn gat. Dat het een ramp is voor chefs en restauranthouders is duidelijk. Minder zichtbaar zijn de lokale producenten die veelal voor een groot deel van hun afzet afhankelijk zijn van de horeca. Terwijl de schappen van de supermarkt worden leeg gehamsterd kunnen ondernemers hun mooie lokaal geproduceerde waar niet kwijt. Daarom roept Support Your Locals heel Nederland op om de lokale producenten in de armen te sluiten en samen korte ketens op te bouwen.

In de IJsseldelta hebben ERF-1, Kalter, Rene Vermeij, De Vreugdehoeve, Heerlijk uit de Streek, Heuvel Eieren, Tuinderij Vahl, Van Den Belt Tomaten en De Eenhoorn de handen ineengeslagen voor een eerste boodschappenbox uit de IJsseldelta. Samen bieden zij per direct een box vol basisingrediënten aan die na bestelling thuis worden bezorgd of af te halen zijn bij De Eenhoorn aan de Oudestraat 101 - 103.

Alle boxen zijn met veel aandacht voor hygiëne ingepakt. Bestellingen zijn vanaf dinsdag 31 maart te plaatsen en bestel jij woensdag vóór 12:00 uur besteld dan worden de boodschappen op vrijdag na 12:00 uur bij jou op de stoep bezorgd.


Kijk op www.supportlocals-ijsseldelta.nl voor meer informatie over het plaatsen van je bestelling!