Afbeelding

Misol Zonwering biedt veel variatie op het gebied van zonwering

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

De afgelopen dagen tikte de thermometer de 20 graden aan. Het ideale moment om zonwering aan te schaffen. Met goede zonwering blijft je huis koel en ben je beschermt tegen de zon. Misol Zonwering is het juiste adres op het gebied van zonwering. Het bedrijf staat garant voor een hoge kwaliteit, goede service, een scherpe prijs en een zeer compleet assortiment.

Misol Zonwering is al ruim dertig jaar de specialist in het adviseren, leveren en monteren van buitenzonwering. “We zijn nog van de oude stempel”, vertelt Mike de Wilde, die samen met zijn echtgenote Corina eigenaar is van het bedrijf in binnen- en buitenzonwering in IJsselmuiden. We streven altijd naar klantentevredenheid en een meerjarige relatie. Dit bereik je niet met ‘snelle’ handel en een verkeerd advies”, aldus De Wilde.

Vertrouwen moet je opbouwen, weet De Wilde. En daar investeert hij al jaren in. Kwalitatief hoogwaardige producten, een goede prijs en een uitstekende service. Dat zijn de pluspunten van Misol.

Sinds 2008 zijn Mike en Corina de Wilde actief in IJsselmuiden. De overname van Unika Zonwering uit Kampen in 2012 was een belangrijke mijlpaal. Raamdecoratie, terraszonwering, screens, rolluiken: Misol biedt het hele scala aan zonwering in de showroom aan de Spoorstraat 56d/e. Daarnaast zit Misol Zonwering op een uitstekende locatie met voldoende gratis parkeergelegenheid. Mensen in de wijde omtrek van Kampen en IJsselmuiden weten Misol goed te vinden.

Van 15 april tot en met 31 mei kunnen mensen profiteren van een aantrekkelijke actie van Luxaflex bij Misol Zonwering. In deze periode geldt een korting van maar liefst 20 procent op de verkoopadviesprijs bij aankoop van een Luxaflex-product. Alle reden om even langs te komen in de showroom in IJsselmuiden. Voor een ieder staat een kop koffie klaar.” Neem ook eens kijkje op de vernieuwde website van Misol Zonwering: www.misolzonwering.nl

Misol Zonwering
Spoorstraat 56d/e IJsselmuiden
Tel: (038) 332 23 32

info@misolzonwering.nl

Afbeelding
Passieconcert door CMV Euphonia Wilsum in de Hoeksteen IJsselmuiden (3 foto's) Algemeen instagram 11 uur geleden
Afbeelding
Django Wagner zegt af voor Sail Kampen 2024 en wordt vervangen door Henk Dissel Algemeen 13 uur geleden
Ook bij regen houdt je het droog bij Sail Kampen 2024.
Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 13 uur geleden
Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 16 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen gisteren
Afbeelding
Wie wil De Brug bezorgen in de binnenstad van Kampen? (En enkele andere wijken) Algemeen 28 mrt, 08:17
Een eigen moestuin; Alex oefende er in Kampen al mee, maar straks heeft hij een immense moestuin voor eigen biologische teelt (foto: Attest Communicatie)
Freelancer De Brug vertrekt naar Bulgarije (8): Natuurlijk wil ik ook een eigen moestuin Algemeen 27 mrt, 15:57
Afbeelding
Koggejournaal: Nieuw Vaarseizoen Algemeen 27 mrt, 15:46
Andries Heidema
Provinciale Staten wil verder met Commissaris van de Koning Andries Heidema Algemeen 27 mrt, 15:41