Afbeelding

Coronadienstregeling voor Syntus Overijssel

Algemeen

REGIO - Vanaf 14 april voert Keolis voor onder meer Syntus Overijssel een speciale coronadienstregeling in om vitale beroepsgroepen en reizigers die afhankelijk zijn van het openbaar vervoer naar hun bestemming te kunnen blijven brengen.

Keolis vertelt: “Tot nu toe reden we in deze reisgebieden met bestaande dienstregelingspakketten en legden we losse ritten in naar aanleiding van de behoefte van de reizigers die in deze gebieden nog van het OV gebruik maken. Omdat de landelijke maatregelen langer aanhouden, zijn we de afgelopen periode in overleg met onze opdrachtgevers hard bezig geweest met het opstellen van een geheel nieuwe dienstregeling die beter past bij de huidige situatie. De ritten zijn beter verspreid over de hele dag en er wordt rekening gehouden met belangrijke bestemmingen in het reisgebied en de 1,5 meter afstand maatregel.”

Alle informatie over de dienstregeling die vanaf 14 april geldt staat op www.keolis.nl/corona. De dienstregeling is ten minste geldig tot en met 9 mei 2020. "Onze treinen rijden nog altijd volledig volgens de gebruikelijke dienstregeling", aldus Keolis.