Afbeelding

Vervang oude huishoudelijke apparaten tijdens de Inbouwweken van De Hagenpoort

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Elk jaar houdt De Hagenpoort rondom Koningsdag de traditionele Oranje Inbouwweken. Door de coronacrisis wordt Koningsdag dit jaar echter geen feestdag en wordt deze dag gebombardeerd tot ‘Woningsdag. De Hagenpoort sluit hierbij aan. De actie gaat door, maar wordt sober van karakter. Tot en met zaterdag 16 mei kunnen mensen bij de Kamper witgoedspecialist nieuwe inbouwapparatuur laten plaatsen, waarbij de inbouw gratis is.

Inbouwapparatuur heeft niet het eeuwige leven. Op een gegeven moment vertonen huishoudelijke apparaten mankementen. Een afzuigkap die niet goed afzuigt, een koelkast die niet goed afsluit, een vaatwasser die niet meer schoon wast of een kookplaat die niet meer goed functioneert. Er komt een moment dat je apparatuur moet vervangen. De Inbouwweken bij De Hagenpoort komen dan als geroepen.

Bij vervanging van inbouwapparatuur, zoals een koelkast, vaatwasser, kookplaat, combimagnetron of een afzuigkap, neemt De Hagenpoort tot en met zaterdag 16 mei de inbouw voor haar rekening. Een aantrekkelijk aanbod van De Hagenpoort. Het gratis opmeten hoort ook bij de hoogwaardige service van de Kamper witgoedspecialist. In deze coronacrisis staat veiligheid voorop. De monteurs houden altijd de afstand van 1,5 meter. Dat gebeurt ook in de winkel, zodat u altijd veilig kunt winkelen bij De Hagenpoort.

De Hagenpoort heeft een uitgebreide collectie witgoed, ingevuld door verschillende erkende merken als Bosch, AEG, Miele, Etna, Pelgrim en Atag. Daarnaast heeft het bedrijf een eigen technische dienst, bestaande uit jongens met veel ervaring. Naast het inbouwen van inbouwapparatuur kunnen mensen ook een beroep doen op de technische dienst voor reparaties. "We zijn door de grote merken geautoriseerd om binnen en buiten de garantieperiode reparaties te doen", aldus eigenaren Rob Bottenberg en Louis Brugge van De Hagenpoort.

De Hagenpoort

Oudestraat 231/235 Kampen

(038) 332 22 25

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.