Afbeelding

Honderden Kampen kadobonnen voor zorgmedewerkers

· leestijd 1 minuut Algemeen

KAMPEN - De samenwerkende serviceclubs van Kampen delen volgende week honderden Kampen Kadobonnen uit aan thuiszorgmedewerkers in de gemeente Kampen. Zo wil men hen bedanken voor hun inzet tijdens de Coronacrisis.

In de gemeente Kampen staan honderden thuiszorgmedewerkers dag in dag uit klaar om mensen te helpen. Ook in deze moeilijke omstandigheden, waarin iedereen afstand moet houden en er volop besmettingsgevaar is. De mensen van de thuiszorg zijn de voorhoede in het veld. Deze ‘grondtroepen’ zijn van vitaal belang in de gezondheidsketen. Dat wordt in de huidige crisis opnieuw bewezen.

De serviceclubs in Kampen hebben hiervoor heel veel waardering en laten dit zien door vele honderden cadeaubonnen beschikbaar te stellen. “We beseffen dat de inzet van deze zorghelden van onschatbare waarde is. Met deze actie willen we ons steentje bijdragen aan de saamhorigheid in Kampen. En laten zien dat we ontzettend dankbaar zijn voor hun dagelijkse inzet. Die is hartverwarmend”, aldus Fatmir Miftari namens degezamenlijke serviceclubs.

Serviceclubs

De actie om cadeaubonnen uit te delen is een gezamenlijk initiatief van de Lions, Ronde Tafel, Rotary, Soroptimisten en Inner Wheel in de gemeente Kampen, met steun van Wanpla Kampen BV en de Van Gelder Stichting. De serviceclubs zijn op allerlei manieren actief binnen de lokale samenleving endaarbuiten. De uitzonderlijke situatie van dit moment vraagt volgens hen om een gerichte gezamenlijke actie. Daarom hebben ze de handen ineengeslagen om de thuiszorgmedewerkers met een cadeaubon te verrassen.

Steun voor ondernemers

Er is bewust gekozen voor Kampen Kadobonnen. Deze kunnen bij een groot aantal bedrijven in de gemeente Kampen worden verzilverd. Daarmee wordt winkeliers en horecaondernemers een hart onder de riem gestoken in deze ook voor hen zware tijd.