Impressie van hoe het wordt
Impressie van hoe het wordt

Informatiebijeenkomst N307 Roggebot-Kampen 6 en 7 mei

Algemeen

KAMPEN - In verband met het coronavirus kunnen er geen informatiebijeenkomsten worden gehouden in de periode van de terinzagelegging van de N307 Roggebot – Kampen. Om iedereen toch goed te informeren, zijn er 2 ‘digitale informatiebijeenkomsten’ waar iedereen bij aan kan sluiten.

Deze online informatiebijeenkomsten vinden plaats op 6 mei vanaf 19.15 uur en op 7 mei vanaf 19.00 uur. U kunt op deze dagen vooraf inloggen via deze LINK. Een handleiding voor het inloggen staat HIER.

De presentatie

Inhoudelijk specialisten geven dan digitaal een presentatie over het project N307 Roggebot – Kampen en de besluiten die ter inzage liggen. De volgende onderwerpen komen aan bod tijdens de presentatie:

* Aanleiding en doel van het project N307 Roggebot-Kampen
* Het ontwerp
* Korte toelichting op de ontwerpbesluiten die ter inzage liggen
* Hoe een zienswijze in te dienen
* Planning van de besluitvorming en de uitvoering.

Vragen

Tijdens de presentatie worden vragen, die binnenkomen via de chat, over het project en de besluiten die ter inzage liggen door de specialisten beantwoord. Tijdens de bijeenkomst kan iedereen vragen stellen via een chat. Getracht wordt deze direct te beantwoorden.

Degenen die niet over een computer of telefoon met internetverbinding beschikken, maar wel vragen hebben over het project, kunnen in de periode van de terinzagelegging, tijdens kantooruren, telefonisch contact opnemen met mevrouw F. Oostra (omgevingsmanager N307 Roggebot-Kampen) via (06) 520 185 31 of via froukje.oostra@flevoland.nl.

Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 4 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 12 uur geleden
Afbeelding
Wie wil De Brug bezorgen in de binnenstad van Kampen? (En enkele andere wijken) Algemeen 12 uur geleden