De Schalm mag weer beperkt open.

· leestijd 1 minuut Algemeen

Vanaf 1 juni “ openen ”we weer onze deuren en daar zijn we super blij mee en hopen u allemaal weer snel te kunnen zien in De Schalm. Maar….wel met wat aanpassingen. Er zal nog geen vrije inloop zijn maar alleen maar zaalverhuur op afspraak. Omdat we ook in De Schalm maar 30 personen tegelijk mogen toestaan zullen we nog geen grote groepen kunnen ontvangen in De Schalm maar starten we met de wat kleinere groepen. Te denken aan vergaderingen, cursussen, studiebegeleiding of keuringen. Onze zalen zijn allemaal zo ingericht dat we voldoen aan de anderhalve meter en de hygiënemaatregelen volgens de maatregelen van het RIVM. Voor meer informatie over zaalhuur en wat de mogelijkheden nu zijn kun je altijd kijken op onze vernieuwde website die per 1 juni ook weer online komt. www.schalmdemeern.nl

Ondanks dat de deuren al vanaf 16 maart zijn gesloten hebben we niet stilgezeten. Ramon heeft een volledig nieuwe website gemaakt voor De Schalm waar u straks precies kunt zien welke activiteit er op dat moment in De Schalm is of wat er gaat komen. De basis is er maar is nog verder in ontwikkeling. Nieuwsgierig geworden? Vanaf 1 juni is hij weer online. U kunt zich dan ook meteen aanmelden voor onze Nieuwsbrief die ook maandelijks uit gaat komen met de actuele activiteiten.

Maar er is nog meer nieuws, niet alleen de website heeft een nieuw jasje maar ook De Schalm zelf. Anton en Ben hebben heel wat vierkante meters geschilderd. De pui en het board van De Schalm hebben een nieuwe laag verf gekregen. Het ziet er weer fris en uitnodigend uit.

Dus met andere woorden wij zijn er klaar voor en we hopen u ook!!!!!

De zalen staan klaar, de markeringen, richtlijnen, desinfecterende gel, handwas, doekjes zijn er en nu nog onze bezoekers.

We hopen jullie weer snel te zien, maar vergeet niet een afspraak te maken door een mail te sturen naar info@schalmdemeern.nl

Artist impression Erfgenamenstraat
Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 15 uur geleden
De roze entree in de dependance van SMK waarna men zich herboren voelt
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 17 uur geleden
Afbeelding
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 20 uur geleden