Afbeelding

Sponsor Marco Marknesse helpt Majofique de Coronatijd door

Sport

De twirlsters van Majofique zijn super blij met een onverwachte sponsor, wat het trainen comfortabeler maakt voor de dames.

Na ruim drie maanden niet te kunnen trainen i.v.m. de Corona, mochten de dames weer aan de slag. Het trainen mag alleen buiten plaatsvinden. Na twee keer trainen op asfalt, waarbij de rolls op de grond en koprollen enz. eigenlijk geen optie waren, hebben de dames het wel geprobeerd met als gevolg dat de dames zere knieën en ruggen hadden. Dit kon natuurlijk niet. Het Bestuur probeerden samen met de instructrices een oplossing te vinden.

Na een telefoontje met Derco Bonthuis, eigenaar van Marco Marknesse Woonadviseurs te Marknesse, was het gelijk geregeld. Hij wilde onze vereniging graag sponseren met een groot nieuw stuk vinyl. Wat fijn dat er mensen zijn die gelijk zo enthousiast reageren.

De training op vinyl was een uitkomst. De dames hebben alle tricks weer kunnen doen.

Lijkt het je leuk om ook twirlster bij Majofique te worden? Kom dan op een dinsdagavond, een kijkje nemen. Buiten trainlocatie is Middeldijk 12 te Hattemerbroek (Als het weer mag: binnen locatie in de Erica Terpstrahal te Wezep) vanaf 18.00 uur. Kijk voor meer informatie over de vereniging en over de twirlsport op www.majofique.nl.

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.