Afbeelding

Nieuwe vestiging voor Sketz Uitzendwerk

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Bij Sketz Uitzendwerk staan Jos Aanstoot, René van Breemen en hun team klaar voor klanten en opdrachtgevers: niet alleen in Kampen en ’t Harde, maar vanaf nu ook in Meppel. Sketz Uitzendwerk opent per 1 juni haar nieuwe vestiging in Meppel. Het is de derde vestiging van Sketz Uitzendwerk en past helemaal in de strategie van Sketz Uitzendwerk om ook regio-breed uit te breiden en in Drente marktaandeel te veroveren. ‘We willen dicht bij onze opdrachtgevers en klanten zitten in de regio en dus vanaf nu ook in Meppel. Met de opening van deze nieuwe vestiging zijn wij voor bedrijven in Meppel en werkzoekenden goed bereikbaar’, aldus René van Breemen. Met Hans Geurs, vestigingsmanager van het kantoor in Meppel, hebben Jos en René de juiste man gevonden voor de nieuwe vestiging. Hans Geurs is een bekende uit de regio en met zijn jarenlange ervaring in de uitzendbranche en kennis in de transport en logistiek is hij een aanwinst voor de nieuwe vestiging.

Sketz Uitzendwerk bemiddelt in personeel in de productie, logistiek, administratie, bouw, infra en techniek. Ook vakmensen die omgeschoold willen worden zijn van harte welkom bij Sketz Uitzendwerk. Het uitzendbureau biedt zelf opleidingen aan en voorziet daarmee in de groeiende vraag van goed opgeleid personeel.

Met drie vestigingen is Sketz Uitzendwerk nu vertegenwoordigd in Overijssel, Gelderland én Drente. Het team van Jos Aanstoot en René van Breemen staat voor bedrijven en werkzoekenden in de meest uiteenlopende branches in deze regio’s klaar. Meer informatie over de werkwijze van Sketz, meteen een match maken met een uitzendkracht of op zoek naar een leuke baan? Neem contact op met het team van Sketz. Zij staan iedere werkdag klaar om de juiste matches te maken.

Sketz Uitzendwerk
Kampen – ’t Harde – Meppel
Telefoon: (0522) 24 40 53 of (06) 43 72 91 09
Email: meppel@sketz.nl of hans@sketz.nl