Afbeelding
Jan Borgers

Bjorn Weezenberg en Robert Dekker komen naar VSCO’61

· leestijd 1 minuut Sport

VSCO’61 kan wederom twee spelers voor de selectie voor het komende seizoen verwelkomen die vanuit de regio de overstap maken naar onze mooie club. Bjorn Weezenberg komt over van vierdeklasser ’s Heerenbroek en Robert Dekker van IJVV. De jeugdvrienden uit IJsselmuiden hebben de ambitie het een stapje hoger te gaan proberen en willen bij VSCO’61 die kans verwezenlijken.

Beide spelers hebben samen de jeugdelftallen doorlopen bij IJVV. Bjorn Weezenberg raakte in JO19 geblesseerd aan zijn knie en is na zijn herstel gestart in het eerste elftal van ’s Heerenbroek. Hij heeft daar 2 seizoenen gespeeld. In het laatste, vanwege corona afgebroken, seizoen lag de club op koers voor het kampioenschap. Als buitenspeler (zowel op de linker- als rechterflank) had Bjorn met 8 doelpunten en enkele assists een belangrijke bijdrage in het succes. Hij kijkt met veel plezier en dankbaarheid terug op zijn jaren bij ’s Heerenbroek.
In zijn zoektocht naar invulling van zijn ambitie op een hoger niveau te spelen kwam hij uit in Oosterwolde. VSCO’61 maakte op hem een goede indruk, niet in de laatste plaats vanwege de fraaie accommodatie. Hij is blij dat de club hem de kans biedt zich in de tweede klasse te bewijzen.

Robert Dekker maakte bij IJVV vanuit de jeugd de overstap naar de eerste selectie, waar hij ook enkele wedstrijden in het eerste elftal gespeeld heeft. Het afgelopen seizoen heeft hij nagenoeg alle wedstrijden van het tweede elftal, dat in de eerste klasse uitkomt, de volle 90 minuten gespeeld. Zijn positie is voornamelijk centraal achterin, maar hij kan ook goed uit de voeten op het middenveld. Hij kijkt terug op vele mooie jaren bij IJVV, waarvoor hij de club ook hartelijk dankt en veel succes wenst in de toekomst.
Zijn jeugdvriend Bjorn informeerde hem over VSCO’61, waarna ze besloten de overstap samen te maken. VSCO’61 lijkt hem een mooie en gezellige club en hij hoopt met de eerste selectie een mooi resultaat neer te kunnen zetten in de tweede klasse.

Het fotomoment vond plaats tijdens de eerste training onder leiding van de nieuwe hoofdtrainer Stephan Nuesink. Voor het eerst kon ook Jim Strieker worden verwelkomd op de training. Hij maakte recent zijn overstap bekend van Go Ahead Eagles naar VSCO’61

VSCO’61 heet ze alledrie van harte welkom en wenst ze veel plezier en succes.

V.l.n.r. op de openingsfoto Robert Dekker, Bjorn Weezenberg en Jim Strieker.

Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 4 uur geleden
Beelden van Puzzelavond in Zalk in 2024
Koninklijke puzzelaars welkom in Wilsum Algemeen Ingezonden 15 uur geleden
Afbeelding
Passieconcert door CMV Euphonia Wilsum in de Hoeksteen IJsselmuiden (3 foto's) Algemeen instagram 15 uur geleden
Ook bij regen houdt je het droog bij Sail Kampen 2024.
Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 17 uur geleden
Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 20 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 28 mrt, 09:00
Afbeelding
Wie wil De Brug bezorgen in de binnenstad van Kampen? (En enkele andere wijken) Algemeen 28 mrt, 08:17
Afbeelding
Verblijf Oekraïners in samenleving komt in nieuwe fase Algemeen 28 mrt, 08:00
Afbeelding
Mgr. Zwijsenschool in actie voor Zimbabwe Algemeen 28 mrt, 06:58