Afbeelding

Multivlaai hoopt op miljoenen

Partnerbijdrages

Echt reden voor een feestje is er nog niet. Door de Corona-maatregelen worden verjaardagen nog steeds niet in grote gezelschappen gevierd. Toch proberen ze er bij MultiVlaai wel iedere dag een feestje van te maken. “De aantallen klanten zijn gelukkig hetzelfde gebleven, alleen nemen ze nu minder taarten mee. Waar een klant voorheen 3 taarten kocht voor een woonkamer vol visite, kiezen ze nu voor een paar losse taartpunten voor het eigen gezin”, aldus Vincent Flik.

“We dachten dat Corona ons de kop zou kosten na verbranden van onze financiële buffers door de waterschade, maar we zien gelukkig dat met speciale dagen zoals Koningsdag, Pasen of Moederdag er toch nog steeds rijen met mensen bij onze verkoopkraam staan.”

De taartspecialist staat al sinds augustus vorig jaar buiten pal voor hun winkel vanwege een complexe waterschade en een langdurig conflict met de verzekeraar. “Inmiddels is het herstel eindelijk weer hervat en hopen we met enkele weken ons pand weer in te kunnen. Tot die tijd blijven we buiten in de verkoopwagen om iedereen van de lekkerste taarten en vlaaien te voorzien.”

Omdat Vaderdag op 21 juni valt heeft MultiVlaai een leuke actie “Een lekker taart of vlaai voor bij de koffie + een Staatslot + Bezorging aan huis voor € 21,- Zie hiervoor de speciale advertentie elders in De Brug. MultiVlaai, Oudestraat 1 Kampen, tel. 038-3327342.