Afbeelding

Post Kampen opent duurzaam nieuw pand

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

(Tekst en foto Alex de Jong @ Attest Communicatie)

Ze zijn veel meer dan een ijzerwarenhandel waar je boutjes en moertjes, boormachines, lasapparatuur en bedrijfskleding kunt kopen. ‘Heeft de klant iets nodig wat niet zo standaard is? Geen probleem. Waar een ander ‘nee’ zegt, gaan wij graag een stapje verder’, vertelt Leo Franke, directeur/eigenaar van Post Technische Groothandel, met vestigingen in Kampen, Dronten en Genemuiden. Om ook in de toekomst deze rol waar te maken, betrok Post Kampen op 22 juni haar nieuwe locatie aan de Dieselstraat 13.

Post Technische Groothandel levert graag hele specifieke, gecertificeerde onderdelen. Snel, zodat de plotseling stilgevallen productie nog sneller weer op gang kan komen. ‘Steeds meer bedrijven zien ons - gelukkig - als een verlengstuk van hun eigen bedrijf, als hun magazijn.’ Overigens is dit nieuwe onderkomen niet veel groter dan het oude pand. Wel logistiek veel handiger ingedeeld, met een volautomatisch magazijn in een ‘shuttlekast’. Ook is de afdeling bedrijfskleding nog ruimer en beter zichtbaar dan voorheen.

Waar internetaankopen steeds meer fysieke bedrijven de deuren doet sluiten, opent Post Kampen een nieuw onderkomen. Bij Post is dit het logische gevolg van de al tientallen jaren gehanteerde bedrijfsfilosofie. ‘De eerste vraag die we een klant die boortjes koopt, stellen, is: waar heb je het voor nodig? Gevolgd door: in welk materiaal ga je boren en hoe vaak?’ Het typeert Post ten voeten uit. ‘We willen de klant blij maken met het juiste product, zodat hij niet alleen tevreden en blij onze zaak verlaat, maar over twee weken nog steeds blij is met ons advies en zijn keuze voor Post.’