Afbeelding

Hoofdrol Kampen in nieuw boek

Algemeen

Dag beste mensen,

In de bijlage vind je een bericht over een nieuw boek dat ik met ogen en stem geschreven heb. Kunnen jullie opnemen in de volgende editie van jullie nieuws? Bedankt en beste groetenHoofdrol voor Kampen in nieuw boek

De bende van Big J:

Iedereen kent de historische binnenstad als decor in de boeken van Thea Beckman. En dan heb je de mjisdaadromans van Jacob Vis die zich afspelen in en rond onze stad. Maar nu speelt Kampen de hoofdrol in een boek over de ziekte ALS. ‘De bende van Big J’ is het nieuwe verhaal van Kampenaar Gosse Hulzinga die al negen jaar moet leven met deze spier-en zenuwziekte.

Stel je voor; je leven loopt ten einde, maar je hebt nog een grote wens. Ineens kan die vervuld worden, echter je moet wel dubieuze dingen doen. Ja wat doe je dan?

Voor dit dilemma staat ook de hoofdpersoon in dit boeiende verhaal. Hij besluit de gok te nemen, met alle komische en spannende gevolgen vandien. Ook kom je meer te weten over BMW motoren en het leven in een verpleeghuis. Het boek kost €20 en is te bestellen op www.Facebook.Com/schuldvraag. Inmiddels zijn er 50 exemplaren verkocht.

~@¨M

Artist impression Erfgenamenstraat
Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 24 apr, 13:15
De roze entree in de dependance van SMK waarna men zich herboren voelt
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 24 apr, 11:11
Afbeelding
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 24 apr, 08:00