Afbeelding

Politie houdt drie winkeldieven aan

Algemeen

KAMPEN - De Kamper politie heeft vorige week veel te stellen gehad met winkeldieven. In totaal werden in vier situaties drie personen aangehouden, één persoon kon ontvluchten.

Bij een supermarkt aan de Meeuwenweg heeft dinsdag 23 juni een 46 jarige man uit Kampen zich schuldig gemaakt aan winkeldiefstal. Omdat dit niet de eerste keer was, heeft hij van de winkelier een collectief winkelverbod uitgereikt gekregen wat betekent dat hij een jaar lang niet welkom is in een groot aantal winkels in Kampen

Bij de Meeuwenweg wist diezelfde dag aan man te ontkomen op de fiets toen hij in de gaten had dat hij betrapt was. De politie heeft deze zaak in onderzoek

Bij de supermarkt aan de Lovinkstraat is donderdag 25 juni een winkeldiefstal gepleegd door een 72-jarige man. De man is na verhoor weer heengezonden en kreeg een winkelverbod van een jaar voor de winkel waar hij had gestolen.

Aan de Meeuwenweg werd vrijdag 26 juni een diefstal gepleegd door een 35 jarige Poolse man. De man werd aangehouden en de volgende dag afgehoord over de winkeldiefstal. Hij heeft een winkelverbod van de supermarkt gekregen en is hij een jaar niet meer welkom aan de Meeuwenweg.