Afbeelding
Nick de Vries

Bestrijding Processierups Meijer.nl maakt korte metten met insectenplaag

Partnerbijdrages

Ook dit jaar zorgt de processierups voor problemen. Veel mensen hebben last van de brandhaartjes die allerlei klachten veroorzaken. En dat vraagt om een grondige aanpak door echte specialisten. Bestrijding Processierups Meijer.nl voldoet aan deze criteria en gaat de rups te lijf door middel van preventie en bestrijding.

Henk Meijer weet alles van de processierups. Dit jaar haalde hij zijn certificaat voor het veilig bestrijden van de eiken processierups. “Eén rups verspreidt zo’n 500.000 haartjes”, stipt Meijer de kern van het probleem aan. Deze haartjes zorgen voor diverse klachten, zoals jeuk, oogklachten en. Benauwdheid.

Het is nu eind juni en dat betekent dat de strijd tegen de processierups nu vooral bestaat uit het wegzuigen van de nesten. “Vanaf half maart bestrijden we de processierups door een vloeistof in bomen te spuiten. Uiteraard milieuvriendelijk”, aldus Meijer.

Bestrijding Processierups Meijer.nl werkt voor particulieren en bedrijven. Heeft u hulp nodig in de strijd tegen de processierups. Neem contact op via 06 49851452 (Henk Meijer) of 06 16869109 (Theo Xhofleer).