Afbeelding

Super-Zomer-Festijn bij Schrijver Optiek

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Bij Schrijver Optiek mogen ze weer, en kunnen ze weer. Daarom vieren ze feest! Het was een bijzondere tijd vanaf afgelopen maart. Direct bleek dat een optiekzaak niet kan functioneren door de maatregelen van de overheid. Sommige collega’s besloten direct al hun optiekzaak te sluiten. Maar Schrijver Optiek bleef steeds open. Ook al was dat twee maanden puur alleen voor de service. Om pechvogels en brokkenmakers van IJsselmuiden en Kampen service te kunnen blijven geven.

Afstand houden is in de optiek haast niet te doen. Zelfs met de nieuwste apparatuur dreigde de opgelegde werkwijzen de kwaliteit negatief te beïnvloeden. Maar met mindere kwaliteit kan Schrijver Optiek geen genoegen nemen. Met de nieuwe mogelijkheden en de juiste bescherming kan Schrijver de hoogste kwaliteit weer realiseren.

Vooral bij een oogmeting voor kinderen komt er veel ervaring en deskundigheid bij kijken. Schrijver is gespecialiseerd in kinderogen. Leesproblemen, hoofdpijn of dreigende studie-achterstand is de reden om naar IJsselmuiden te gaan voor de beste oogmeting. Ook bij dyslexie kan een kinderbril verlichting geven.

Nu in juni alles weer rustig op gang kwam wil Schrijver Optiek de klanten belonen. Bij aanschaf van een nieuwe bril krijgt u een uniek cadeau; zonneglazen op uw eigen sterkte! Helemaal gratis.

En dan geen goedkoop alternatief. Nee, u krijgt in uw zonnebril dezelfde hoge kwaliteit als in uw gewone bril. Dan kunt u bij alle zonnestralen moeiteloos overschakelen op uw zonnebril. Let wel: niet alle fabrikanten doen mee aan deze actie. Vraag dus bij Schrijver Optiek naar alle mogelijkheden.

Laat de zon maar schijnen! Tijdelijke actie, dus bel snel (038-3328000) voor een afspraak. Of stuur een Appje: 06-33280200 wanneer een oogmeting u het beste uitkomt.

Afbeelding
Passieconcert door CMV Euphonia Wilsum in de Hoeksteen IJsselmuiden (3 foto's) Algemeen instagram 17 uur geleden
Afbeelding
Django Wagner zegt af voor Sail Kampen 2024 en wordt vervangen door Henk Dissel Algemeen 19 uur geleden
Ook bij regen houdt je het droog bij Sail Kampen 2024.
Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 19 uur geleden
Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 22 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 28 mrt, 09:00
Afbeelding
Wie wil De Brug bezorgen in de binnenstad van Kampen? (En enkele andere wijken) Algemeen 28 mrt, 08:17