Afbeelding
Dries van Dijk

Autoschadebedrijf Dickhof verlengt sponsoring VSCO’61

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Op een zonovergoten sportpark De Heughte heeft Autoschadebedrijf Dickhof uit Oostendorp-Elburg en Kampen deze week haar sponsoring aan VSCO’61 opnieuw gecontinueerd. Tevens werd de club aangenaam verrast met de overhandiging van prachtige nieuwe en eigentijdse reclameborden. Directeur Johan Dickhof droeg hiertoe officieel de nieuwe borden over aan bestuurslid commerciële zaken Sjoerd Kwakkel. Met gepaste trots werd de trouwe sponsor bedankt, waarna een prachtig bloemstuk werd aangeboden als blijk van bijzondere waardering door VSCO’61. Autoschadebedrijf Dickhof werd tot slot veel succes toegewenst en de verwachting werd uitgesproken dat de sponsoring bijdraagt aan nog grotere naamsbekendheid.

Autoschadebedrijf Dickhof is in 1997 gestart door Johan Dickhof die al enige jaren werkzaam was in de autoschadesector. Met vakmanschap en een hoge afwerkingsgraad is door de jaren heen een uitgebreid en trouw klantenbestand opgebouwd. Dit zowel voor de zakelijke als de particuliere markt.

Autoschadebedrijf Dickhof is ook door schadeherstelgroep Focwa toegelaten als erkend carrosseriebedrijf. Al in 2004 werd het kwaliteitsmanagementsysteem ISO 9001 ingevoerd om de bedrijfsprocessen te optimaliseren en continu te verbeteren. Dickhof is een professioneel en erkend schadeherstelbedrijf voor alle automerken. Directeur Johan Dickhof zorgt samen met zijn medewerkers en de ruim twintig jaar ervaring voor persoonlijke service en vakkundige afwerking. Bovendien wordt er dankzij permanente scholing gebruik gemaakt van de laatste technieken, zodat kwaliteit voor elke klant gegarandeerd wordt. Autoschadebedrijf Dickhof wordt door vele verzekeringsmaatschappijen als schadehersteller aanbevolen.

In 2017 heeft Autoschadebedrijf Dickhof zich ook in Kampen gevestigd door overname van Snippe Autoschade aan de Ambachtsstraat 5. Johan Dickhof is tevens eigenaar van Ford servicedealer Van de Beek in Doornspijk en Suzuki servicedealer Autobedrijf Baars in Nunspeet.

Autoschadebedrijf Dickhof is al vele jaren sponsor van VSCO’61. En naar volle tevredenheid blijkt uit de gesprekken tussen sponsor en club. Een continuering van de sponsoring is danook een logisch vervolg. VSCO’61 werd aangenaam verrast met nieuwe en modern gestylde reclameborden die deze week officieel op sportpark De Heughte aan bestuurslid commerciële zaken Sjoerd Kwakkel zijn overhandigd. Met gepaste trots werden de borden in ontvangst genomen, waarna Autoschadebedrijf Dickhof een fraai bloemstuk werd aangeboden als blijk van dank en grote waardering.

Tot slot werd de trouwe VSCO’61-sponsor veel zakelijk succes toegewenst en ook dat de borden mogen bijdragen aan een nog grotere naamsbekendheid.

Heb je onverhoopt schade dan kun je uitstekend terecht bij:

Autoschadebedrijf Dickhof Elburg
Broeklandstraat 2
8082 AE Elburg
T: 0525 - 63 29 66 of buiten openingstijden op 06 - 29 261 604
E: info@dickhof.nl
www.dickhof.nl

Autoschadebedrijf Dickhof Kampen
Ambachtsstraat 5
8263 AJ Kampen
T: 038 - 33 22 523 of buiten openingstijden op 06 - 18 033 948
E: kampen@dickhof.nl