Afbeelding

MultiVlaai opent na deuren na verbouwing

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Vorige week donderdag opende Vincent en Marjolijn Flik na 318 dagen afwezigheid weer de deuren van de lekkerste winkel van Kampen.

In augustus 2019 sloot de winkel haar deuren vanwege een complexe waterschade in het pand. Uit een defecte waterleiding was 475.000 liter water gelekt. "Het afbreken, laten drogen en herstellen van de winkel zou in eerste instantie 8 weken duren. Inmiddels zijn we bijna 11 maanden verder, maar het is gelukt. We mogen ons pand weer in", laat Marjolijn weten.

Tijdens de werkzaamheden verkocht het ondernemers echtpaar hun taarten en vlaaien vanuit een mobiele verkoopwagen die elke nacht vers uit Limburg vers worden aangeleverd.

“Voor ons assortiment geïmporteerd gebak (The Real American Bakery) en ons schepijs was helaas geen plek omdat er geen vriescapaciteit was in de noodvoorziening.” zegt Vincent. “Dat is nu gelukkig voorbij”.

Voordat de winkel weer open kon moest natuurlijk wel eerst de inventaris terug verhuisd worden, dat ging ook niet altijd even soepel. “De airco bleek lek en niet meer te repareren en moest dus vervangen worden. De pomp van de koffiemachine had ruim 10 maanden stilstand niet overleeft. De slangen van de vaatwasser bleken lek. En op een nieuwe waterschade zaten we niet te wachten” grapt Vincent.

“We hebben de gelegenheid aangegrepen om ook nieuwe stoelen en tafels in de winkel te zetten die passen bij het frisse uiterlijk. De buren van stadstuinwinkel Huisje Boompje Plantje hebben het verder aangekleed met het nodige groen.”

Vanwege de heropening zijn er diverse leuke aanbiedingen bedacht. Deze treft u aan elders in deze Brug.

MultiVlaai is dagelijks geopend van 8:30 tot 17:00 en gevestigd aan de Oudestraat 1.

Voorzitter Theo Rietkerk van Go-Ahead noemde de handelswijze van Jubbega 'kwalijk'
KNVB fluit Jubbega terug: competitie dient uitgespeeld te worden Sport 22 uur geleden
Afbeelding
Zalk geef zich niet zomaar gewonnen in Lemele Sport 22 apr, 22:15
Afbeelding
Burgers gezocht die samen een boerderij op willen richten (3 foto's) 3 foto's instagram 22 apr, 13:21