Afbeelding
Dries van Dijk

Allround Zonwering nieuwe Stersponsor VSCO’61

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

VSCO’61 heeft afgelopen week de succesvolle en groeiende onderneming Allround Zonwering uit Elburg mogen verwelkomen als nieuwe Stersponsor. Op sportpark De Heughte werd de vijfjarige sponsorovereenkomst officieel ondertekend door directeur-eigenaar Cor van Huigenbos van Allround en sponsorcommissielid Lammert Vlieger namens de vereniging uit Oosterwolde. Tevens werden de nieuwe reclameborden overhandigd. De club is erg ingenomen met deze duurzame steun en bood Allround Zonwering een fraai bloemstuk aan als blijk van dank en grote waardering. Tevens werd het bedrijf succes toegewenst en een mooie afloop bij de volgende uitbreiding.

Allround Zonwering is een fabrikant van zonwering en rolluiken, waarbij alle innovatie van producten is afgestemd op de (wisselende) weersomstandigheden in Nederland. Allround producten zijn verkrijgbaar bij zorgvuldig geselecteerde dealers in Nederland en Duitsland. Een product van Allround Zonwering is te herkennen aan het Allround-embleem.

Het begon voor Allround allemaal in Oosterwolde, ruim 20 jaar geleden. Een mooi zonweringsbedrijf dat groeide van dealer naar producent van zonweringen en rolluiken. Door aanhoudende groei zag directeur en eigenaar Cor van Huigenbos zich al snel genoodzaakt om nieuw te bouwen. Dientengevolge betrok hij met zijn team in 2010 een nieuw pand in Biddinghuizen. Gebouwd op groei, werd al snel een drievoudige omzet bereikt. Ook in Biddinghuizen bleek de groei niet te stuiten en daarom werd op 1 februari 2019 een schitterend nieuw bedrijfspand met een indrukwekkende showroom en een tot in detail doordachte productiehal op industrieterrein De Broeklanden aan de Moerasstraat 5 in Elburg geopend. Al binnen een jaar werd opnieuw begonnen met uitbreiden en wel aan de overkant van het huidige pand. Naast de logistiek en magazijn zal in deze nieuwbouw ook gestart worden met productie van zonweringdoeken. Bij Allround Zonwering werken inmiddels ruim 50 personen. “Hiermee hebben wij dan het hele fabricageproces in huis en kunnen wij snel leveren”, aldus directeur-eigenaar Cor van Huigenbos. “Allround Zonwering staat voor kwaliteit. Alle producten worden daarom met 5 jaar fabrieksgarantie geleverd. Deze garantieperiode kan worden uitgebreid naar 10 jaar op arbeid en onderdelen.”

Afgelopen week liet Allround Zonwering opnieuw van zich horen toen het succesvolle en stevig groeiende bedrijf zich voor vijf jaar als Stersponsor verbond aan VSCO’61. De officiële ondertekening van de sponsorovereenkomst vond plaats op sportpark De Heughte door Cor van Huigenbos en sponsorcommissielid Lammert Vlieger. En dit alles onder het toeziend en goedkeurende oog van Cor’s zoon Thijs. Tevens werden de nieuwe en modern gestylde reclameborden overhandigd aan de club.

VSCO’61 is erg ingenomen met deze duurzame steun en bood Allround Zonwering een fraai bloemstuk aan als blijk van dank en grote waardering. Tevens werd het bedrijf veel succes toegewenst en een mooie en gunstige ontwikkeling bij de volgende uitbreiding die alweer op de tekentafel ligt.

De nieuwe Stersponsor van VSCO’61 is te vinden op:

Allround Zonwering B.V.
Moerasstraat 5
8082 AJ Elburg
T: 0321 - 326 185
E: info@allroundzonwering.nl
www.allroundzonwering.nl

Allround Zonwering is verder te volgen via Twitter, Facebook en Instagram.