Afbeelding

Luxe nieuwbouwappartementen, pal aan de IJssel

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

“Vanaf je bank uitkijken over de kabbelende IJssel, dat is toch uniek?”, aldus Alex van Erven van Alex Makelaars. Hij heeft het over nieuwbouwproject Yselmonde in Kampen dat recent in verkoop is gegaan. Dat niet alleen hij zo enthousiast is, blijkt wel uit het feit dat inmiddels al 70% van de appartementen onder optie is.

Yselmonde ligt op een prachtige locatie aan de IJssel, op loopafstand van de historische binnenstad van Kampen. Het project bestaat uit 4 woontorens, waarvan toren 1 er al een aantal jaren staat en bewoond is. Nu is toren 2 in verkoop. In deze toren komen 14 comfortabele appartementen en 1 luxe penthouse. “De stoere torens doen denken aan bastion-torens”, aldus de architect. “In het ontwerp is alles gericht op het uitzicht, dat voor alle appartementen geweldig is. Daarnaast heeft een landschapsarchitect het openbaar gebied fraai ontworpen met kleurrijke beplanting. Dus niet alleen het uitzicht naar de IJsel en de stad is mooi, ook het uitzicht naar beneden.”

Luxe en compleet

De appartementen hebben een woonoppervlak vanaf 125 m2, dat is vergelijkbaar met een gemiddelde gezinswoning! Ze zijn luxe afgewerkt met o.a. sanitair van Villleroy en Boch, Grohe kranen, hoogwaardig tegelwerk, verdiepingshoge kozijnen en binnendeuren, zonnepanelen, een warmtepomp, vloerverwarming en een videosysteem. Alex: “Vanaf dag één aanwezig en allemaal inbegrepen in de prijs. Kopers krijgen een budget van €10.000,- incl. btw voor de keuken, dus die kunnen ze ook al tijdens de bouw zelf uitkiezen.”

Benieuwd? Bekijk op yselmonde.nl welke appartementen nog beschikbaar zijn of informeer bij Alex Makelaars in Kampen via 038-333 66 33.