Afbeelding

Start Summer sale bij Koopsbedden!

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Koopsbedden, het familiebedrijf, al meer dan 180 jaar gespecialiseerd in gezonde nachtrust en slaapcomfort aan de rondweg te Wezep is deze week begonnen aan een super Summer sale! Er wordt weer groots uitgepakt met heel veel aanbiedingen met kortingen tot wel 50% zoals: Matrassen, Boxspring, bodems, dekbedden, kussens, deelbare bedden, comfortbedden, en uiteraard bed textiel zoals overtrekken, hoeslakens, plaids badjassen handdoeken enz.

Verder heeft Koops met een aantal leveranciers afspraken gemaakt voor speciale acties op Boxsprings en matrassen, en heel veel showroom modellen, teveel om op te noemen! Enkele voorbeelden van acties zijn bv tempur, wereldmarktleider op gebied van druk verlagende schuim matrassen, met de actie: matrassen, bodems, kussens en accessoires 50% korting op elk 2e artikel! , en Auping die deze zomer diverse van/ voor acties heeft in zijn collectie. Verder prachtige aanbiedingen op dekbedden en kussens in zowel synthetisch, wol, als donzen dekbedden, en uiteraard geweldige zomerdekbedden die afgeprijsd zijn.

Tot slot uiteraard heel veel showroom modellen met kortingen tot wel 50%, en die snel te leveren zijn, ( ook wel goed om eens te noemen, dus geen lange levertijden) alle producten worden geadviseerd en geleverd onder de bekende voorlichting en advisering door de deskundige medewerkers van Koops bedden en garantie die de klant van een koninklijk onderscheiden bedrijf kan verwachten, Daar staat Koops voor al ruim 180 jaar. De medewerkers staan klaar om u van een goed advies te voorzien en de juiste keuze te maken. Iedereen is weer van harte welkom in de showroom aan de rondweg 72 in Wezep. Een afspraak plannen kan ook.

Voor openingstijden: 0383761212 of www.koopsbedden.nl. Zondag gesloten.