Afbeelding

Openlucht samenkomst in Kampen

woensdag 19 augustus 2020 0:00

Zondag 30 augustus komen er in Kampen ongeveer honderd twintig mensen samen op het plein voor het stadhuis van Kampen. Jelthe Kloens organiseert daar een aanbidding samenkomst in de open lucht. Ik geloof dat het tijd is om als Christenen in de openbaarheid te gaan treden en ons meer te laten horen. Juist in de corona crisis, mogen we ons licht laten schijnen.

Ik geloof dat Kampen klaar is voor een opwekking, waarin duizenden mensen de komende jaren tot levend geloof zullen komen. Mensen zoeken hun vrede nog altijd in drank, drugs, seks of overige dingen om even weg te duiken uit hun dagelijkse drukte. Maar wanneer mensen kennis maken met Jezus zullen ze vierentwintig zeven de vrede in hun hart ervaren.

God belooft ons dat wanneer wij Hem aanroepen dat Hij zal komen met kracht, antwoord en met rust. Zijn beloften zijn ja en amen. We zullen deze avond ook gaan bidden voor de stad en voor een nieuwe uitstorting van de Heilige Geest over de stad.

Lucas Zuiddam en Stephanie Bergman zullen ons voorgaan in aanbidding en Hayo de Vries { Pastor bij Christengemeente de Rivier } Zal een kort woord delen uit het woord van God.

De tickets gaan hard, het is daarom belangrijk dat je er snel bij bent. Want vol is ook echt vol!

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-openlucht-worship-night-kampen-116462385129?fbclid=IwAR1QMrmRi8IhFDMrIukF_NiM_HTqPS_a9fUPHapPJEtQJ-vsT3pNJCshBE0