Afbeelding

Van Boven Wensen & uitvaart bewijst dat een respectvolle uitvaart betaalbaar kan

Partnerbijdrages

Uitvaartondernemer Ben van Boven heeft zich gespecialiseerd in budget uitvaarten. “Samen met mijn bedrijfspartners Miranda Botter en Monique van Moerkerk bewijzen we dat een respectvolle uitvaart niet duur hoeft te zijn.”

Respect, waardigheid en goed contact met de familie en nabestaanden staan bij de nu éénjarige onderneming bovenaan. “Ons team heeft al een aantal jaren ervaring in deze branche”, benadrukt Van Boven. “Het concept waarmee wij in het verleden werkten, hebben we persoonlijker gemaakt. Wij werken met eerbied. Om het de nabestaanden makkelijker te maken om te kiezen voor een uitvaart naar wens, hebben we vijf pakketten samengesteld. Wij praten ze absoluut geen extra uitgaven aan als dure bloemen een duurdere kist of een volgauto als ze dat ook met eigen vervoer kunnen doen.”

Van Boven Wensen & uitvaart beschikt bovendien sinds twee maanden over een speciale opbaarkamer op haar locatie aan de Telfordstraat. In deze speciaal ingerichte ruimte kunnen nabestaanden in alle rust afscheid nemen van de overledene. Ook collega- uitvaartondernemers maken dankbaar gebruik van deze bijzondere faciliteit.

Als het gaat om de wensen van de nabestaanden is bij Van Boven Wensen & uitvaart alles mogelijk. Van Boven: “We bieden mensen het complete pakket voor een respectvolle uitvaart. En, hoe ‘gek’ de wensen ook zijn: wij gaan het regelen. Wij willen voor elke persoon een unieke en betaalbare uitvaart verzorgen.”

Van Boven Wensen & uitvaart
Telfordstraat 49A
8013 RL Zwolle
06-822 80 113

www.vanbovenwenu.nl