Afbeelding

Proefles tekenen en schilderen

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Op woensdag 16 september start Geke Wilschut met weer een nieuwe groep volwassenen voor teken- en schilderlessen in het atelier van Marjan van Breugel in Zwijndrecht. Geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd om een proefles (€ 18,00) te volgen in het atelier. Geke werkt volgens hetzelfde principe als Marjan die aan andere groepen lessen verzorgt. Beiden gaan uit van wat een cursist wil leren. Sommige cursisten hebben weinig ervaring en willen onderzoeken of tekenen en schilderen wat voor hen is. Zij gaan aan de slag met de basisvaardigheden. Anderen schilderen of tekenen misschien al jaren en willen hun eigen stijl ontwikkelen of een nieuwe techniek leren. Zowel Geke als Marjan, die beiden een kunstopleiding afgerond hebben, sluiten aan bij de vraag van de cursisten. Zij begeleiden elke cursist individueel. Dit is goed mogelijk omdat de groepen niet groter zijn dan 9 deelnemers. Het atelier is Corona-proof.

In het atelier starten vanaf 9 september ook creatieve kunstlessen aan kinderen (5-12 jaar) en vanaf 2 oktober aan tieners ( 12-16 jaar). Geïnteresseerde kinderen en tieners kunnen een gratis proefles volgen.

Zo krijgen alle leeftijden in het atelier les en daarmee is tot groot plezier van Geke en Marjan het atelier uitgegroeid tot een drukbezochte kunstschool! Beiden vinden zij het belangrijk dat kinderen en volwassenen zich creatief kunnen ontwikkelen en in de gelegenheid zijn om zich op deze manier te kunnen uiten.

Nieuwsgierig geworden? Volg proefles! Kijk voor meer info: www.marjanvanbreugel.nl / 06 30187986 of Geke: 06 24717323