Afbeelding
Shutterstock

Netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden

Algemeen

KAMPEN - ArboPositief, belangenorganisatie voor, door en met werkzoekenden in Nederland, houdt woensdag 2 september een netwerkbijeenkomst.

Het doel van ArboPositief is dat werkzoekenden elkaar kunnen ondersteunen, ervaringen kunnen uitwisselen en praktische kennis kan worden gedeeld. Het nadrukkelijk versterken van de persoonlijke positie in de huidige complexe wereld is een belangrijk doel. Bijeenkomsten zijn altijd vast één maal per twee weken.

Deze bijeenkomst is bestemd voor de deelnemers, de werkzoekenden, die woonachtig zijn in de gemeente Kampen (dus uit de kernen Kampen, IJsselmuiden, Grafhorst, ’s-Heerenbroek, Kamperveen, Wilsum en Zalk).

Op het programma staat deze keer volgens de organisatie: "een hernieuwde kennismaking en kijken hoe het met onze oude - en zo mogelijk nieuwe deelnemers gaat na de corona pauze, overleg over nieuwe actuele corona omstandigheden, planning sprekers zoals de lopende afspraken met Hilde Palland Mulder, 2e kamerlid uit Kampen en vele andere interessante en belangrijke zaken."

Nieuwe deelnemers kunnen zich aanmelden via kampen@arbopositief.nl .

Inloop : 10.00 uur.

Duur : 10.15 – 12.00 uur.

Locatie : “De Leuke Hanzestad” van gastheer Paul Spannenburg.

Kosten per kop “Arbopositieve” koffie/thee : 1,50 euro.